ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ο Λούντμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα

Βίρτους Μπολόνια: Ο Λούντμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Ίφε Λούντμπεργκ (30 χρονών, 1.93 μέτρα) ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βίρτους Μπολόνια και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ (30 χρονών, 1.93 μέτρα) είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Δανός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Βίρτους Μπολόνια, αφού δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Λούντμπεργκ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην ιταλική ομάδα. Πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, αφού φαινόταν να μην ταιριάζει στα πλάνα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όμως και η έλευση του Λούκα Μπάνκι άλλαξε τα δεδομένα, με τον Δανό να παραμένει. Όπως φαίνεται όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Την φετινή σεζόν ο Δανός γκαρντ είχε 11.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο με 43.4% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 9.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 33.6% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίρτους έχει ήδη συνδεθεί με τον Λούκα Βιλντόσα για την θέση του πόιντ γκαρντ, αφού ήταν γνωστό ότι ο Λούντμπεργκ δύσκολα θα έμενε στην Ιταλία.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ