ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Το μπάτζετ και το Depth Chart της ομάδας για την σεζόν 2024/25

Βίρτους Μπολόνια: Το μπάτζετ και το Depth Chart της ομάδας για την σεζόν 2024/25
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να πορευτεί με υψηλό μπάτζετ και την σεζόν 2024/25, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει ότι θα ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε μετρημένες κινήσεις το φετινό καλοκαίρι ενόψει της σεζόν 2024/25. Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι θα έχει ένα πάρα πολύ υψηλό μπάτζετ, όπως αποκάλυψε η Corriere dello Sport.

Συγκεκριμένα, το συνολικό μπάτζετ της ιταλικής ομάδας αναμένεται να φτάσει τα 26 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 18 εκατ. ευρώ αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό καλοκαίρι η Βίρτους απέκτησε τους Γουίλ Κλάιμπερν, Ματ Μόργκαν, Αντρέι Γκραζούλις, Νίκολα Ακέλε, Μόμο Ντιούφ, Ρικάρντο Βισκόντι και Ρέιτζον Τάκερ και διατήρησε στο ρόστερ της τους Ντάνιελ Χάκετ, Νταβοντέι Κέικοκ, Μάρκο Μπελινέλι, Αϊζάια Κορντινιέ, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ακίλε Πολονάρα, Άντε Ζίζιτς, Τόκο Σενγκέλια

Το Depth Chart της Βίρτους για την σεζόν 2024/25
PG: Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Μόργκαν, Αλεσάντρο Παγιόλα
SG: Ρέιτζον Τάκερ, Μάρκο Μπελινέλι, Ρικάρντο Βισκόντι
SF: Γουίλ Κλάιμπερν, Αϊζαία Κορντινιέ, Νικόλα Ακέλε
PF: Τόκο Σενγκέλια, Ακίλε Πολονάρα, Αντρέι Γκρατζούλις
C: Άντε Ζίζιτς, Νταβοντέι Κέικοκ, Μόμο Ντιούφ

Υπενθυμίζεται ότι η Βίρτους θα αποτελέσει απόψε (14/9) την πρώτη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Crete International Basketball Tournament (20:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ