ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Μίτσοφ ο Ολυμπιακός

Βλέπει Μίτσοφ ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Βλάντιμιρ Μίτσοφ εξετάζει ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην αναζήτηση του παίκτη που θα συμπληρώσει την περιφέρεια και το ρόστερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν στροφή μετά τους Ντιλέινι και Μπράουν και κινούνται για έναν παίκτη διαφορετικού στυλ, τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ, που τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, ενώ διαθέτει και εμπειρία Euroleague από την Καντού.

Ο Μίτσοφ, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανιωνίου, είναι 29 ετών και έχει ύψος 2.01. Το μεγάλο του προσόν είναι το all-around παιχνίδι του, με την έννοια ότι μπορεί να μαρκάρει διαφορετικές θέσεις, αλλά και να επιτεθεί με πολλούς τρόπους.

Πέρσι είχε 7.7 πόντους (49% στο τρίποντο, 2.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ), αποτελώντας το "πασπαρτού" του Έτορε Μεσίνα. Συνήθως ήταν και ο παίκτης που θα αναλάμβανε την πιο δύσκολη αμυντική αποστολή στην περιφέρεια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νόβα Πάζοβα, συνέχισε στην ΟΚΚ Βελιγραδίου και στην Λαβόβι, πριν κάνει το μεγάλο άλμα και παίξει στο Μαυροβούνιο με την Μπουντούτσνοστ, όπου καταξιώθηκε (με ένα ενδιάμεσο πέρασμα από την Παρτίζαν). Στη συνέχεια ξεκίνησε την διεθνή του καριέρα φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, της Λαμποράλ Κούτσα και της Καντού. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε μαζί με τον Μεσίνα στη Μόσχα, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ