ΑΡΗΣ

Βλέπει ντραφτ ο Βεζένκοφ

Βλέπει ντραφτ ο Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοφ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα δηλώσεις συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι με τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ του Άρη να κερδίζει ολοένα και περισσότερο πόντους.

Ο Σάσα Βεζένκοφ κερδίζει ολοένα και περισσότερο πόντους για μία καλή θέση στο ντραφτ του προσεχούς καλοκαιριού με ον διεθνή Βούλγαρο φόργουροντ να θεωρείται δεδομένο ότι θα δηλώσει συμμετοχή.

Το ΝΒΑ εξάλλου φαίνεται καθημερινά να μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά του αλλά και του Άρη αυτή τη χρονιά που σύμφωνα με πληροφορίες καλείται να είναι ΟΚ οικονομικά απέναντί του μέχρι το τέλος της χρονιάς για να έχει όφελος.

Ο Βεζένκοφ εξάλλου την στιγμή αυτή έχει μέσο όρο στην ελληνική Α1 στα 19 του 16,8 πόντους και 8,6 ριμπάουντ και είναι επόμενο να έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ιστοσελίδες που εξειδικεύονται στο ντραφτ του ΝΒΑ συνεχώς έχουν πλέον αναφορές στον ίδιο και την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων η επικείμενη συνεργασία του με τον Αρν Τέλεμ σε επίπεδο εκπροσώπησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει την όλη διαδικασία, αν και εφόσον επιλέξει να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ. Κάτι που δείχνει να το θέλει.

Την ίδια ώρα το έγκυρο draft express έχει τον 19χρονο φόργουορντ στο Νο49 του φετινού ντραφτ, ενώ το nbadraft.net τον τοποθετεί πιο ψηλά, στο Νο38, αλλά για το ντραφτ του 2016.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε χθες μετά από το διήμερο ρεπό του Δημήτρη Πρίφτη και θα συνεχιστεί το απόγευμα με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall".

Χθες ο τεχνικός του Άρη έδειξε στους παίκτες σε βίντεο φάσεις από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Nick Galis Hall". Το νικηφόρο με 86-75 του περασμένου Σαββάτου. Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας ότι ο Βασίλης Σίτσακ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση του και τέθηκε στην διάθεση του Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ