ΑΡΗΣ

Βλέπει Σκέκιτς για αντί-Τόμας

Βλέπει Σκέκιτς για αντί-Τόμας

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρίσκεται την στιγμή αυτή ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Στέφαν Σκέκιτς.

Την Νο1 επιλογή του για να αντικαταστήσει τον Τζον Τόμας και μάλιστα αγωνιζόμενο στο σημερινό παιχνίδι της Μπουντούτσνοστ με την Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ που αρχίζει στις 18:00.

Ένα παιχνίδι όπου σε περίπτωση νίκης της Μπουντούτσνοστ θα προκριθεί στο Final Four της Αδριατικής Λίγκας και δεν θα μπορέσει να προχωρήσει το φλερτ με τον Σκέκιτς σε αντίθεση σε περίπτωση ήττας όπου θα βρεθεί προ πυλών του Αλεξανδρείου.

Ο Σκέκιτς πρόκειται για 30χρονο Βόσνιο φόργουορντ – σέντερ με ύψος 2,07μ. με τον Σούμποτιτς πάντως να έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις τόσο άλλων Ευρωπαίων παικτών όσο και Αμερικανών για την θέση του Τόμας.

Κι αν το παραπάνω ενδεχόμενο θα αποτελέσει σε περίπτωση που λάβει σάρκα και οστά την δεύτερη αλλαγή του Άρη στον Β΄ γύρο ή ακόμη και μία προσθήκη κοινοτικού κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Στεφάν Νάτσφεϊ.

Ωστόσο και ο Σέρβος πρώην παίκτης του Αμαρουσίου όπως και ο Σκέκιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την βοσνιακή Ιγκοκέα με την περίπτωσή του όμως να είναι πιο εύκολη αφού ολοκληρώνεται την Τρίτη και όλα δείχνουνε πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ