ΑΡΗΣ

Βογιατζής: "Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε"

Βογιατζής: "Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε"
Τζεβελέκης-μοναξιά

O Λευτέρης Βογιατζής, μίλησε για την πρόκληση της συμμετοχής στα προκριματικά της Ευρωλίγκα

Η κουβέντα της συνέντευξης με τον κ. Βογιατζή στον Libero 107,4 ξεκίνησε από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος του Άρη στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά εισιτηρίων διαρκείας όπου σχολίασε ότι: " <εμ> Είναι πολύ ενθαρρυντική η κινητικότητα που παρατηρείται στα διαρκείας της ΚΑΕ λόγω φυσικά της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Αυτό φυσικά μας ικανοποιεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος είναι στο πλάι της ομάδας ενώ κάναμε δεκτό και το αίτημα των φίλων της ομάδας για μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας», και συνέχισε: «Θέλουμε να έχουμε καλή επαφή με τον κόσμο της ομάδας και να είναι γεμάτο το γήπεδο μας σε κάθε αγώνα. Αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε πάλι μια πολύ στενή σχέση της ομάδας, που έχει δοξάσει τον σύλλογο και έχει δώσει πολλές χαρές, με τον κόσμο του Άρη .

Αναφερόμενος στην αποδοχή που έχει ο Άρης από την Ευρωλίγκα, όπως αυτό φάνηκε στην κλήρωση που έγινε στην Βαρκελώνη, ο κ. Βογιατζής είπε πως: Το κλίμα στην συνέλευση της Ευρωλίγκα ήταν πολύ καλό για τον Άρη, όλοι έδειξαν πως μας ήθελαν εκεί και τόνισαν ότι δεν μπορούν να σκεφτούν την Ευρωλίγκα χωρίς τον Άρη. Αυτό φυσικά μας κάνει υπερήφανους για την ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για την κλήρωση με το Μαρούσι, σχολίασε: «Η τύχη έφερε πάλι το Μαρούσι στο δρόμο μας, είναι μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει φυσικά πολύ καλά. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Ευρωλίγκα.

Για την προσπάθεια της διοίκησης να βρεθούν οικονομικοί πόροι για την ομάδα, ο κ. Βογιατζής τόνισε ότι: " Η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας έχει δύο σκέλη. Από την μια είναι η εξεύρεση χορηγών για την ομάδα όπου είμαστε ήδη σε επαφές αλλά δεν υπάρχει για την ώρα κάτι ανακοινώσιμο. Από την άλλη υπάρχει επίσης και η προσπάθεια για την διεύρυνση του διοικητικού σχήματος, με ανθρώπους που είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αυτό το χειρίζεται ο κ. Τζεβελέκης και όταν υπάρχει κάτι οριστικό θα ανακοινωθεί.

Κλείνοντας την κουβέντα, ο κ. Βογιατζής αναφέρθηκε στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ να επιτρέψει την συμμετοχή 3 ξένων και 3 κοινοτικών σε κάθε ομάδα για το νέο πρωτάθλημα τονίζοντας ότι: Αναφορικά με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για τους 3+3 ξένους, θα ήθελα να πω ότι ο Άρης είχε τις αντιρρήσεις του και προσωπικά ούτε εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο τώρα. Αυτό που θέλουμε και έχει σημασία είναι να προωθηθούν νεαροί Έλληνες παίκτες, και νομίζω ότι αυτό θα γίνει στον Άρη, δεν εκφράσαμε πάντως έντονα τις αμφιβολίες μας καθώς δεν είχε νόημα, οι υπόλοιπες ομάδες δεν θα συμφωνούσαν. Πιστεύω πάντως ότι ο Άρης, έστω και τώρα που έχει μια ευκαιρία να παίξει στην Ευρωλίγκα, δεν θα αλλάξει τα πλάνα του και θα δώσει ευκαιρίες στους μικρούς για να αναδειχθούν.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ