ΑΡΗΣ

Βοήθεια από ΚΑΕ Άρης

Βοήθεια από ΚΑΕ Άρης

Το κοινωνικό της πρόσωπο πρόκειται να δείξει αύριο η ΚΑΕ Άρης στηρίζοντας την προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Άρη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Άρη πρόκειται να βρεθεί αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη στηρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει εν όψει των ημερών.

Και πιο συγκεκριμένα για συγκέντρωση αγαθών που θα δοθούν σε Ενορίες, ιδρύματα και εθελοντικούς κοινωφελείς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα με αφορμή την ιδιαίτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει η χώρα και ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, η Λέσχη Φίλων Άρη αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής η βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή η ΚΑΕ Άρης που από την πλευρά της έχει δείξει αρκετές φορές το κοινωνικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να στηρίζει απόλυτα την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Άρη.

Με γνώμονα τα παραπάνω, μια αντιπροσωπεία της ομάδας απαρτιζόμενη από τους Χρήστο Ταπούτο, Δημήτρη Τσαλδάρη, Δημήτρη Βεργίνη, Σέρτζιο Κερούς, Σαμ Μούλντρο και Ματέϊ Κρούσιτς θα βρεθεί αύριο (19/12) το μεσημέρι στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη.

Στην εκεί παρουσία τους οι παίκτες του Άρη θα προσφέρουνε υλικά αγαθά για να μοιραστούν στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθεια μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν επίσης από την πλευρά τους, η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη, καθημερινά 10:00-21:00 και μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Όσο για τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετάσχουνε στην πρωτοβουλία με αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310323160.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ