ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόμβα Γιαννακόπουλου: "Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι;"

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5o  /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Game 5. EUROKINISSI SPORTS

Με δύο story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε φωτιές στους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, αφού ρώτησε τον γάτο του αν θεωρεί ότι με την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα) οι "πράσινοι" θα κατακτήσουν αήττητοι την EuroLeague την νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αρέσκεται στο να ανακοινώνει παίκτες μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Και αυτό ακριβώς έκανε και τώρα, εκτινάσσοντας τον ενθουσιασμό των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR, αφού με δύο story του στο Instagram αναφέρθηκε στον Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα), παρουσιάζοντας ως τελειωμένη την συμφωνία με τον γκαρντ της Μακάμπι, που είναι ο μεγάλος στόχος των "πράσινων".

Συγκεκριμένα, αρχικά ο ιδιοκτήτης των "πράσινων" ανέβασε ένα story όπου μιλούσε στον γάτο του, λέγοντας: "Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου" (σ.σ: Μπράουν σημαίνει καφές στα ελληνικά) και ακολούθως σε νέο video story ανέφερε: "Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις";

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπράουν και ο Γουέιντ Μπάλντουιν ανακοίνωσαν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μακάμπι ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω της κατάστασης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τους πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Την τελευταία διετία ο Λορέντζο Μπράουν έχει καθιερωθεί στο μυαλό του κόσμου ως ένας εκ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη με την φανέλα της Μακάμπι. Την φετινή σεζόν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ