ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Δεν έχουμε πάρει απόφαση για τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ"

Βόβορας: "Δεν έχουμε πάρει απόφαση για τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ"
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη επί της Λάρισας, ο Γιώργος Βόβορας ρωτήθηκε για τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ, εξηγώντας πως δεν υπάρχει τελική απόφαση για το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Βόβορας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα επίπεδα έντασης των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην άνετη νίκη επί της Λάρισας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Παράλληλα ρωτήθηκε για τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ, εξηγώντας πως ο παίκτης έχει μεν προταθεί, δίχως όμως να έχει ληφθεί απόφαση από τους πράσινους για το πώς θα κινηθούν στην περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας:

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, βγάλαμε ενέργεια και διάθεση. Είναι σημαντικό ότι είχαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ. Μέσα από καλή άμυνα προσπαθήσαμε να τρέξουμε. Θέλω να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία και να χρησιμοποιήσουμε την αθλητικότητα και το μέγεθος που έχουμε. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε έτσι ένα καλό παιχνίδι πριν το Πάσχα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούν τα παιδιά, ήταν μια δύσκολη περίοδος σωματικά και πνευματικά. Θα δουλέψουμε, έχουμε μια περίοδο μπροστά μας που είναι πολύ σημαντική, πρέπει να ετοιμαστούμε και να δουλέψουμε σκληρά, για να παρουσιαστούμε στα playoffs με την εικόνα που θέλουμε".

Για αυτά που θα ήθελε να αλλάξει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, παρά τις απουσίες τόνισε: "Η προσπάθειά μας αρχικά ήταν στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι χρόνια στον Παναθηναϊκό, ξέρω πόσο πιεσμένη ήταν η ομάδα. Αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και ο τρόπος ήταν με ενέργεια μέσα στο γήπεδο και στις δύο πλευρές. Η προσαρμογή ήταν προς αυτό το κομμάτι".

Σχετικά με την ενίσχυση στη θέση του playmaker σημείωσε: "Κοιτάμε την αγορά. Είναι δύσκολες ακόμα και οι προπονήσεις, δεν έχουμε γκαρντ. Είναι δύσκολη η αγορά αυτή την περίοδο, το γνωρίζουμε. Αν βρούμε κάτι πολύ καλό θα το εξετάσουμε. Έχουμε και τους τραυματίες, περιμένουμε να δούμε την πορεία τους και θα πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις".

Για τον Ντέρικ Γουόλτον Τζούνιορ, που εξετάζεται: "Είναι λίγοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Ο παίκτης έχει προταθεί, μέχρι εκεί. Έχει προταθεί. Κοιτάμε την αγορά, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση

Αναφορικά με τη θέλησή του να "τρέξει" ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είπε: «Έχουμε μια αθλητική ομάδα. Αν βγάλει καλή άμυνα, ειδικά στην έδρα μας, έχει το προσόν της αθλητικότητας των ψηλών. Αυτό μπορεί να σου δώσει καλές καταστάσεις στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ