ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση, κάναμε την αυτοκριτική μας, ίδια προσέγγιση στους τελικούς"

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας μετά από τη νίκη επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ υποστηρίζοντας πως άπαντες στο τριφύλλι έκαναν την αυτοκριτική τους μετά την ήττα εκτός έδρας και για αυτό η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Αυτό είναι κάτι που, όπως είπε θα πρέπει να υιοθετήσει η ομάδα και στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο στο τρίτο ματς της σειράς με τη Λάρισα, κέρδισε με σχετική ευκολία καθώς έβγαλε αντίδραση, είχε καλύτερη νοοτροπία και πάλεψε για κάθε μπάλα.

Αυτό έγινε, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Βόβορας, μετά από την ήττα εκτός έδρας οι πράσινοι έκαναν την αυτοκριτική τους. Αυτό που ζήτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όμως είναι οι παίκτες του να έχουν την ίδια προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι και δη στους τελικούς που θα ακολουθήσουν με πιθανότερο αντίπαλο τον Ολυμπιακό (προηγείται με 2-0 κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

"Ήμουν σίγουρος πως θα βγάλουμε αντίδραση, κάναμε αυτοκριτική, θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση. Πρέπει να κρατήσει και στους τελικούς. Η προσέγγιση που είχαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο να την έχουμε και στους τελικούς".

Για τους Έλληνες που τράβηξαν το κουπί: "Νομίζω και ο Σίβα ήταν εξαιρετικός. Ο Έβανς πάλευε για κάθε μπάλα. Όλοι τα πήγαν καλά. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε 48 ώρες, θα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία, να το κερδίσουμε και να προετοιμαστούμε για τη σειρά των τελικών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ