ΜΑΡΟΥΣΙ

Βωβός: "Καμαρώνω την ομάδα"

"Καμαρώνω την ομάδα" τόνισε ο Βωβός. Ρεπό έδωσε ο Μπαρτζώκας. Νάτζφεϊ: "Το πιο εύκολο με Μπάρτσα"

Το συγκεκριμένο ρεκόρ αποτελεί το καλύτερο στην ιστορία της ομάδας μετά το 12-1 που είχε σημειωθεί την περίοδο 2003-2004, τη σεζόν που η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε ως τον τελικό του πρωταθλήματος.
"Είναι να μην καμαρώνεις γι αυτή την ομάδα. Στο ξεκίνημα και με δεδομένα τα γνωστά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, κανείς δεν περίμενε ότι όχι μόνο θα πέρναγε στους ομίλους της Ευρωλίγκας αλλά θα έφτανε στο ΤΟΡ 16, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τρομερή συνέπεια και σταθερότητα στο πρωτάθλημα.

Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω τον ενθουσιασμό για την δουλειά που κάνει ο προπονητής μας και φυσικά για την μαχητικότητα και την αφοσίωση των παικτών που βλέπουν όλους τους αντιπάλους, ανεξαρτήτως ονόματος, στα ματιά.

Φυσικά και ξέρουμε ότι ειδικά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και ότι τα πάντα κρίνονται στα πλει οφ. Κάθε πράγμα στον καιρό του"



υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Αρης Βωβός ο οποίος φέτος εξομολογήθηκε ότι φέτος έχει παρακολουθήσει περισσότερους αγώνες από κάθε άλλη σεζόν.

Από την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία για την μεγάλη δοκιμασία της Πέμπτης. Το Μαρούσι θα κληθεί να επισκεφτεί την πιο «καυτή» ομάδα της Ευρώπης, την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16.

"Αυτό είναι ένα εύκολο ματς. Ίσως το πιο εύκολο της χρονιάς. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που σαρώνει στο πέρασμά του. Ακόμη και μέσα στη Σιένα κέρδισε με 20 πόντους. Συνεπώς για μας είναι κίνητρο και μια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας . Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε σε εμπειρίες και παραστάσεις" τόνισε ο Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος εναντίον του Άρη αγωνίστηκε υποφέροντας από διάστρεμμα.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην Βαρκελώνη θα ταξιδέψει ώστε να είναι για πρώτη φορά στην δωδεκάδα ο Φάνης Κουμπούρας.













TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ