ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούισιτς: "Επικίνδυνη η Χίμκι"

Βούισιτς: "Επικίνδυνη η Χίμκι"
ΒΟΥΙΣΙΤΣ

Ο χαρακτήρας και το βάθος πάγκου χάρισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του Άρη σύμφωνα με τον Βούισιτς

" Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η σεζόν μπαίνει στην κρισιμότερη καμπή της", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND ο 33χρονος σέντερ.

Η νίκη επί του Άρη ήρθε πολύ δύσκολα. Το περίμενες;

" Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα φαίνονται στο παρκέ και το ματς αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Δείξαμε, όμως, χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και μας βοήθησε αρκετά το βάθος του πάγκου μας. Αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη".

Έβαλες και εσύ το χέρι σου για να έρθει η νίκη...

" Προσπάθησα για ό, τι καλύτερο. Όλοι γι' αυτό προσπαθούν άλλωστε μέσα στην ομάδα. Θα ακουστεί τετριμμένο, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι το αν είναι καλός κάποιος συγκεκριμένος παίκτης. Ο προπονητής ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες και η δική μας δουλειά είναι να εκτελούμε τις εντολές του μέσα στο παιχνίδι. Αυτό έγινε και κόντρα στον Άρη".

Ο κόσμος έδειξε να στέκεται στο πλευρό της ομάδας ακόμη και όταν το ματς έδειχνε να... στραβώνει. Ήταν αυτή η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς;

" Ο κόσμος ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Ξέρω πως υπήρχαν παιχνίδια ποδοσφαίρου την ίδια ώρα, αλλά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στάθηκαν πραγματικά στο πλευρό της ομάδας ακόμη και όταν ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ. Μας ενθάρρυνε και έτσι θέλουμε να είναι πάντα. Η αντίδραση του και το χειροκρότημα τους σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν".

Και τώρα το επόμενο ματς είναι κόντρα στην Χίμκι. Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη;

" Να παίξει καλά (γέλια). Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ό, τι κάνουμε σε κάθε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να παίξουμε καλή άμυνα και μέσα από την άμυνα μας να βγάλουμε εύκολες φάσεις στην επίθεση και πετύχουμε εύκολους πόντους. Όλα, όμως, ξεκινάνε από την άμυνα".

"Η Χίμκι είναι αρκετά επικίνδυνη και αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα. Η νίκη στη Βιτόρια ανήκει στο παρελθόν και αν θέλουμε να έχει αξία αυτή η νίκη θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Χίμκι

".

Πένθος για την ΚΑΕ

Το τμήμα μπάσκετ της ΚΑΕ Ολυμπιακός πενθεί... Ο Γιώργος Καραμολέγκος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, σκορπώντας τη θλίψη. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει ένα από τα καλύτερα παιδιά της: " Ο αγώνας ήταν δύσκολος και άνισος. Ο Γιώργος όμως δεν τα παράτησε. Δεν φοβήθηκε. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή ως το τέλος. Κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πιο φτωχή γιατί έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Ο Γιώργος Καραμολέγκος, ο υπεύθυνος του τμήματος διαχείρισης εισιτηρίων της ΚΑΕ ηττήθηκε από την επάρατη νόσο και πλέον δεν είναι ανάμεσά μας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/2) στην εκκλησία Παναγίτσα Ρόδου του Αμάραντου στο Χατζηκυριάκειο

".

<πάει για="για" sold="sold" out="out" με="με" χίμκι="χίμκι" strong="strong">

Μετά και τη νίκη επί του Άρη ο κόσμος του Ολυμπιακού ζεστάθηκε για τα καλά και ήδη από την κίνηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Χίμκι, φαίνεται ότι το ΣΕΦ θα είναι σχεδόν γεμάτο. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ: " Η Διεύθυνση εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για τους αγώνες του Τοπ-16 και ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου μας είναι πολύ μεγάλο. Παράλληλα, από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήρια μόνο για τον αγώνα της Τετάρτης με την Κίμκι, η τιμή των οποίων είναι 15, 20 και 40 ευρώ. Η διάθεση θα συνεχιστεί την Τρίτη (10.00 - 17.30) και την Τετάρτη (10.00 - 21.00)".























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ