EUROLEAGUE

Βούισιτς: ''Νωρίς να μιλάμε για πρωτιά''

Βούισιτς: ''Νωρίς να μιλάμε για πρωτιά''
ΒΟΥΙΣΙΤΣ

Βούισιτς: "Η νίκη επί της Κάχα δίνει μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτιά"

Ο Κροάτης σέντερ του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στο "Sentra 103.3" τόνισε επίσης για τη χθεσινή επιτυχία πως ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που δίνει κουράγιο στην ομάδα για τη συνέχεια των "16" της Ευρωλίγκα.
Επιπροσθέτως μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτους στους "ερυθρόλευκους": " Είμαι αισιόδοξος διότι είμαστε ένα χρόνο ήδη μαζί σαν σύνολο, πέρυσι παίξαμε τρεις τελικούς και τους χάσαμε, φέτος ελπίζω ότι θα πάμε καλύτερα και είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Πολύ παίκτες είναι καλύτεροι φέτος, ο Κλέιζα έχει ενσωματωθεί πολύ καλά με την ομάδα, ο Τσίλντρες είναι πολύ καλός στη φετινή σεζόν και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι αναγεννημένος και προσφέρει πολλά στην ομάδα."

Τέλος αναφέρθηκε και στους στόχους του Ολυμπιακού: "Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στη φετινή χρονιά, πρώτο μεγάλο ματς είναι ο τελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όμως το μυαλό μας δεν θα μείνει μόνο εκεί.

Yπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα παιχνίδια στη συνέχεια της σεζόν που θα κυνηγήσουμε να κερδίσουμε χωρίς να υποτιμάμε το παιχνίδι του κυπέλλου".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ