WNBA

WNBA: Τέσσερις παίκτριες των Λίμπερτι μάρκαραν την Έιντζελ Ρις για να βάλουν τέλος στο ιστορικό σερί των 15 double-double της

WNBA: Τέσσερις παίκτριες των Λίμπερτι μάρκαραν την Έιντζελ Ρις για να βάλουν τέλος στο ιστορικό σερί των 15 double-double της
PRINTSCREEN

Η Έιντζελ Ρις είδε το ιστορικό σερί των 15 συνεχόμενων double-double της στο WNBA να τελειώνει στην ήττα των Σικάγο Σκάι από τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι, που την μάρκαραν ασφυκτικά στην τελευταία φάση του ματς, για να μην της επιτρέψουν να σκοράρει και φτάσει στο 16ο.

Αν νομίζετε πως το WNBA είναι μία φιλική λίγκα, τότε κάνετε λάθος. Και η τελευταία φάση του αγώνα ανάμεσα στις Σικάγο Σκάι και τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι αποδεικνύει περίτρανα το πόσο μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών.

Η rookie του Σικάγο, Έιντζελ Ρις, κατάφερε να γράψει ιστορία μετρώντας 15 συνεχόμενα double-doubles. Κι αυτό το ιστορικό σερί θα μπορούσε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Οι Λίμπερτι ήταν, όμως, αποφασισμένες να του βάλουν τέλος, πάση θυσία.

Κάπως έτσι, κι ενώ προηγούνταν με 14 πόντους (81-67), τέσσερις από τις πέντε παίκτριες της ομάδας της Νέας Υόρκης έπεσαν πάνω στο μαρκάρισμα της Ρις στην τελευταία φάση του ματς, προκειμένου να μην της επιτρέψουν να σκοράρει και να φτάσει έτσι στο 16ο συναπτό double-double.

Το πλάνο λειτούργησε και η 22χρονη φόργουορντ δεν μπορούσε να κρύψει την απογόητευσή της μετά τη λήξη του αγώνα, στον οποίο μάζεψε 16 ριμπάουντ και σκόραρε 8 πόντους.

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ