ΑΡΗΣ

Ξαφνικά υπογραφή με Τόμας

Ξαφνικά υπογραφή με Τόμας
Τόμας

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Άρη στο κλειστό της Γλυφάδας το απόγευμα του Σαββάτου από τον Ίκαρο Καλλιθέας προέκυψε υπογραφή με τον Τζον Τόμας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando.net ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ - φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να πάρει την θέση του Μπράιαντ Ντάνστον.

Αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί δεδομένου ότι έχουνε υπάρξει οι σχετικές υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών με την άφιξη του Τόμας να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Μία εξέλιξη απόλυτα δικαιολογημένη αν και αρκετά καθυστερημένα για τον Σαρόν Ντρούκερ με το κλίμα για τον Ισραηλινό τεχνικό να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά και την χθεσινή εικόνα και ήττα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετράει πλέον αντίστροφα.

Η διαφαινόμενη ενίσχυση ακόμη και σε αυτό το χρονικό σημείο δείχνει την διάθεση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να ενισχύσει το ρόστερ εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων στο Eurocup έστω και παραμονές της έναρξης της Β΄ φάσης των ομίλων.

Υποχρεώσεων που για τον Άρη ξεκινάνε μεθαύριο Τρίτη (18/01) στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο στην πρεμιέρα του νέου την ουκρανική Μπουντιβέλνικ παίκτες της οποίας είναι μεταξύ άλλων ο μέχρι το καλοκαίρι σέντερ του Άρη Άντριου Μπετς και μέχρι το ίδιο χρονικό σημείο πλέι μέικερ του Αμαρουσίου Μπίλι Κις.

Όσον αφορά στον Τόμας, επιλέχθηκε στο νούμερο 25 του ντραφτ το 1997 από τους Νιου Γιορκ Νικς και δόθηκε ως αντάλλαγμα στους Μπόστον Σέλτικς και τέσσερις μήνες αργότερα το ίδιο έγινε με τους Τορόντο Ράπτορς όπου έπαιξε μέχρι το 2000.

Το 2004 επέστρεψε στο ΝΒΑ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και συνέχισε στους Ατλάντα Χοκς, τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ισραηλινή Χάποελ Χολόν με τον Ντρούκερ να έχει μία πρώτης τάξης εικόνα του από την δική του παρουσία στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτό βέβαια που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι η λύση του συμβολαίου με τον Ντάνστον με την ΚΑΕ Άρης με τον Αμερικανό φόργουορντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να αγωνίζεται μεθαύριο Τρίτη στο Αλεξάνδρειο κόντρα στην Μπουντιβέλνικ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ