ΑΡΗΣ

Ξαφνικό πρόβλημα με Μπετς

Ξαφνικό πρόβλημα με Μπετς
Μπετς

Ταχυκαρδία εμφάνισε ο Άντριου Μπετς στην προπόνηση της Δευτέρας και μεταφέρθηκε σε κλινική

Ο Άγγλος σέντερ μεταφέρθηκε σε κλινική όπου θα διανυκτερεύσει ώστε να παρακολουθείται από γιατρούς και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Στο μεταξύ ο Κίκι Κλαρκ μίλησε στον "ΆρηςFM 92.8" για το ματς της Τετάρτης (19:00) με το Περιστέρι, ενώ ξεκίνησε αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ: " Είδα μερικά από τα στιγμιότυπα του αγώνα και η άποψη μου είναι ότι όποτε κερδίζει ο Άρης τον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

Για το ματς με Περιστέρι επεσήμανε: " Είναι πολύ σημαντικός αγώνας απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά αν είμαστε συμπαγείς ως ομάδα θα τα καταφέρουμε".

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά στοιχεία της ομάδας των δυτικών προαστίων, είπε: " Το Περιστέρι διαθέτει καλούς παίκτες, όπως τον Τζέιμι Άρνολντ και τον Κλιφ Χάμοντς που μας πλήγωσαν με διαφορετικούς τρόπους στην προηγούμενη μας αναμέτρηση".

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και διαφορετικό αλλά εμείς διαθέτουμε καλούς και δυνατούς παίκτες και θέλουμε να πάμε εκεί για να πάρουμε μόνο τη νίκη. Η άμυνα μας θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης. Αν εκτελέσουμε σωστά ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να τους περιορίσουμε επιθετικά. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει τον Άρη αλλά εμείς δεν θα τους το επιτρέψουμε

".

Για το γεγονός ότι ο αγώνα στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σχολίασε: " Θα είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα μια ομάδα που ποντάρει στην έδρα της όταν δεν μπορεί να το έχει τότε αυτό είναι για μας πλεονέκτημα".

Αναφορικά με τον λόγο της αγωνιστικής μετάπτωσης που παρουσιάζει ο Άρης στα εκτός έδρας παιχνίδια υπογράμμισε: " Γνωρίζω και παραδέχομαι ότι έχουμε μεταπτώσεις όταν παίζουμε εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε το ίδιο πρόσωπο με τα εντός έδρας παιχνίδια τότε θα πετύχουμε πολλά".

Όταν ρωτήθηκε για την κατάστασή του, απάντησε: " Είμαι έτοιμος. Έχω καταφέρει να βρω τον ρυθμό μου και ειδικά απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως το Περιστέρι πρέπει να αποδείξω τι μπορώ να κάνω".

Εξηγώντας τι χρειάζεται η ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τόνισε: " Σταθερότητα. Εφόσον το κάνουμε αυτό θα τα καταφέρουμε. Όσον αφορά στη Βαλένθια έχουμε μπροστά μας δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια".

"Εφόσον καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε θα πάρουμε το εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης. Είναι για εμάς πολύ θετικό ότι δίνουμε την πρώτη μας αναμέτρηση στο "Αλεξάνδρειο" γιατί ο κόσμος μας θα μας σπρώξει στη νίκη

".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ