ΑΡΗΣ

Ξανά στο παρκέ

Ξανά στο παρκέ
Αργυρόπουλος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Άρη μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ματσόν

Οι παίκτες θα γυμναστούν πρωί και απόγευμα με νέο πρόσωπο τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος είχε στη διάθεσή του μία εβδομάδα ξεκούρασης μετά το τέλος της συμμετοχής του στο τουρνουά "Adidas Nations" που διεξήχθη στο Ντάλας των ΗΠΑ.
Επίσης στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος από τη Δευτέρα για να βοηθήσουν την ομάδα ο Δημήτρης Καραδολάμης που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Άρη και πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΛ, ο πρώην άσος της Ολύμπιας Λάρισας Κόρεϊ Μπέλσερ και ο Σάββας Μανούσος που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ολυμπιάδα Πατρών.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας, η προετοιμασία θα συνεχιστεί ως τις 30 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό με τον ΚΑΟΔ στις 29 του μήνα, αφού η αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά ματαιώθηκε.

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη αναμένεται εκτός απροόπτου η άφιξη του νεοαποκτηθέντος Κέρτις Στίνσον στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μέσω Μονάχου από την Άιοβα των ΗΠΑ.

Τέλος, ο συνεργάτης του Αντρέα Ματσόν στον πάγκο του Άρη Χάρης Μαρκόπουλος θα παρουσιαστεί στις διαβιβάσεις της ΚΕΔΒ/ΕΟΔ στην Καλαμάτα, προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ταξίδι στη Βαρκελώνη για τον Ματσόν
Στις 31 Αυγούστου θα μεταβεί στη Βαρκελώνη ο Αντρέα Ματσόν για να συμμετέχει στην ετήσια συνάντηση των προπονητών με τους διαιτητές της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς του Άρη όταν θα αναχωρήσει η ομάδα στις 30/08 από την Θεσσαλονίκη για το Μπόρμιο θα ταξιδέψει μαζί της μέχρι τη Ρώμη και από εκεί θα πάρει άλλη πτήση που θα τον μεταφέρει στην Βαρκελώνη.

Στην ιταλική πόλη όπου θα διεξαχθεί το Β’ στάδιο προετοιμασίας των "κίτρινων" θα μεταβεί την πρώτη Σεπτεμβρίου.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ