STOIXIMAN SUPER CUP

Ξανθόπουλος: "Είμαστε στον σωστό δρόμο, είμαι αισιόδοξος για τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία"

Ξανθόπουλος: "Είμαστε στον σωστό δρόμο, είμαι αισιόδοξος για τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Stoiximan Super Cup στη Ρόδο και τον ημιτελικό του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο (28/9, 20:45, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24) και ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο με τη δουλειά που κάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:

"Γενικά είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος, αλλά είμαι αισιόδοξος και για τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, κι αυτό με κάνει επίσης αισιόδοξο.

Θέλω να ευχηθώ να έχουν όλα τα παιδιά υγεία και να έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπως πέρσι. Θέλω να πω καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας που αγωνίζονται στην Ευρώπη, για να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι μια χρονιά με πολλά καινούργια πρόσωπα και στους παίκτες και στο επιτελείο. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά νομίζω ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε στο σωστό δρόμο με τη δουλειά που κάνουμε".

TAGS STOIXIMAN SUPER CUP ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ