ΑΡΗΣ

Ξεκαθαρίζει για Ριντ

1? ??????? ???????? NICK GALIS CUP ???? ????? ?????? ???????
1? ??????? ???????? NICK GALIS CUP ???? ????? ?????? ??????? WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Λαμάρκους Ριντ αποτελεί τον μοναδικό πονοκέφαλο για τον Δημήτρη Πρίφτη για το αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Πρίφτη για το αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ακούει στο όνομα του Λαμάρκους Ριντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που γύρισε το πόδι του σε μία άσκηση στην χθεσινή προπόνηση στη Nick Galis Hall υποβλήθηκε σήμερα σε θεραπεία και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το τζάμπολ.

Ήταν 13 Απριλίου του 2011 όταν ο Άρης αντιμετώπισε για τελευταία φορά την ΑΕΚ. Τότε, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ο Άρης είχε κερδίσει με 78-74 στο «Nick Galis Hall».

Αύριο Τρίτη, 3.5 χρόνια μετά, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, αυτήν τη φορά για το Κύπελλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του θεσμού.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: " Η ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, ο 46χρονος προπονητής επισήμανε: " Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ΑΕΚ και να μπορέσουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα".

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: " Είναι ένα ματς Κυπέλλου, επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο θεσμό, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ