ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινά με Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός

Ξεκινά με Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός
Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν στο στόχαστρο της Αναντολού Εφές, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στη μέση και να τον “κλείνει”.

Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Κύπρο, ενώ έχει και βουλγαρική υπηκοότητα, χώρα που εκπροσώπησε την τελευταία τετραετία στις διεθνείς διοργανώσεις των μικρών εθνικών. Έχει και ελληνική υπηκοότητα και ανήκει στους καλύτερους της γενιάς του. Εξ ου και πλήθος “κατασκόπων” από το ΝΒΑ ήλθαν φέτος στη χώρα μας, για να τον δουν.

Οι της άλλης ακτής θα χρειαστεί να περιμένουν, αφού ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό (με NBA out, μετά το δεύτερο χρόνο).

Προηγήθηκαν οι συζητήσεις με τον πατέρα του, Σάσο, αλλά και η επικοινωνία με τον Άρη, προκειμένου να πληρωθεί το buy out που είχε στο συμβόλαιο του (250.000 ευρώ). Υπήρχε και ένα ακόμα θέμα: εκπρόσωπος του 19χρονου -θα τα “κλείσει” στις 6 Αυγούστου- φόργουορντ, είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε έλθει σε ρήξη προ διετίας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (με αφορμή την έξοδο των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Μπατίστ, Περπέρογλου από την ομάδα). Βρέθηκε ωστόσο, ο τρόπος να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με όλες τις πλευρές να είναι ικανοποιημένες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ