ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινάει τη Δευτέρα

Ξεκινάει τη Δευτέρα
Πεκοβιτς INTIME SPORTS

Ξεκινάει τη Δευτέρα η προετοιμασία για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό (Πέμπτη, 21:30 στο ΣΕΦ)

To τεχνικό τιμ έχει ήδη αρχίσει τη μελέτη στο dvd ενώ οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρα.
Μετά το 3-0 επί του Άρη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του που δεν είχε στη διάθεσή της στο τελευταίο ματς τόσο τον Δημήτρη Διαμαντίδη όσο και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώτος δεν είχε παίξει ούτε στο δεύτερο ματς του "Αλεξανδρείου" αφού νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο δεύτερος πονάει ακόμα στο γόνατο. Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί με το διάστρεμμα που υπέστη ο Βασίλης Σπανούλης στην αναμέτρηση με τους "κίτρινους" το Σάββατο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λαρισαίος τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά ζήτησε να μην βγει από το παρκέ λόγω των απουσιών στην περιφερειακή γραμμή του "τριφυλλιού: " Ο Άρης πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλαμε να κάνουμε το 3-0. Πήραμε μια διαφορά την οποία για μια ακόμη φορά αφήσαμε να χαθεί. Από εκεί και πέρα κρατάμε τη νίκη και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς και αυτή είναι η ευχή μου".

"Όντως τραυματίστηκα στη διάρκεια της αναμέτρησης, γύρισε το πόδι μου σε μία φάση όταν πάτησα πάνω σε αυτό το Μπετς, αλλά έλειπαν ο Δημήτρης και ο Σάρας, δεν γινόταν να λείψω κι εγώ. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Συνέχισα να παίζω, πονάει λίγο, αλλά ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα είμαι καλά".

"Θα προσπαθήσουμε μαζί με το ιατρικό επιτελείο, ώστε να είμαι ετοιμοπόλεμος. Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στους τελικούς για μία ακόμη χρονιά, εκεί όπου και πάλι θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό με ξεκάθαρο το στόχο μας



".

Πέκοβιτς: " Nα είμαστε υγιείς"
Στη σειρά με τον Άρη και τη δυσκολία της λόγω και της κατάκτησης της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Νίκολα Πέκοβιτς.

" Αυτό που κρατάμε από αυτή τη σειρά των ημιτελικών είναι το 3-0 επί του Άρη, γιατί ήταν δύσκολο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μετά το Final Four και ότι συνέβη εκεί. Ήταν κάτι που το παραδεχθήκαμε από την πρώτη στιγμή".

"Νομίζω ότι όλοι έδωσαν το καλύτερο δυνατό και τώρα θα συγκεντρωθούμε 100% στους αγώνες των τελικών με τον Ολυμπιακό. Απωλέσαμε και πάλι διαφορές στη διάρκεια της αναμέτρησης, ξέρουμε ότι σε όλους αρέσει να παίρνουμε μια διαφορά και να τελειώνουν ήρεμα τα παιχνίδια, να πηγαίνουν έτσι ως το τέλος, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται πάντα".

"Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη με 13 πόντους. Η σειρά έγινε δυσκολότερη με τα προβλήματα τραυματισμών του Διαμαντίδη και του Γιασικεβίτσιους και σίγουρα ήταν δύσκολο για τον Μπίλι, ειδικά στον τρίτο αγώνα, γιατί ήταν αρκετά μόνος του και αντιμετώπισε και ο ίδιος πρόβλημα. Σίγουρα θα ένιωθε καλύτερα, αν είχε έστω έναν από τους δύο δίπλα του"!

"Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς για τη συνέχεια και τους τελικούς, γιατί χρειάζεται η βοήθεια όλων. Θα είναι μεγάλη η πίεση γι’ αυτούς εξαιτίας ακριβώς του πλεονεκτήματος της έδρας, κάτι που δεν είχαν στα χέρια τους εδώ και πολλά χρόνια από ότι ξέρω".

"Από την άλλη θα υπάρχει πίεση και για μας, γιατί δεν είναι μια κατάσταση στην οποία η ομάδα έχει συνηθίσει. Νομίζω ότι ο πρώτο παιχνίδι θα είναι ίσως το καθοριστικό, ίσως το πιο σημαντικό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε εμείς έτοιμοι για αυτούς τους αγώνες







"!

Με τη γλώσσα των αριθμών
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ο Μάικ Μπατίστ πέρασε τους 2000 πόντους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη. Με τους 12 που σημείωσε έφτασε τους 2002. Ο Νίκος Χατζηβρέττας πέρασε τα 500 αμυντικά ριμπάουντ στη θητεία του στην Α1 (501), ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής έφτασε τους 2900 πόντους και πέρασε τις 400 ασίστ (402).












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ