ΑΡΗΣ

Ξεκίνημα για Ευρωλίγκα

Ξεκίνημα για Ευρωλίγκα
Κλαρκ

Τον στόχο του Άρη να κάνει το κάτι παραπάνω εξέφρασε ο Κίκι Κλαρκ μετά την επιτυχημένη φετινή πορεία

Οι "κίτρινοι" υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού μετρούν ρεκόρ 9-2 μετά και την επικράτησή τους το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρισα επί της ΑΕΛ με 85-83 έχοντας ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο ρεκόρ είχε ο Άρης και πριν από δύο χρόνια, την περίοδο 2006-07, και στην πορεία εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρωλίγκα επικρατώντας με 3-2 του Πανιωνίου στην σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ.

Πως όμως σχολιάζει ο βασικός "εγκέφαλος" του φετινού Άρη, Κίκι Κλαρκ, αυτό το 9-2 μετά την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος; " Παίζουμε αρκετά καλά και αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση. Μπορούμε όμως συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να παραμείνουμε σε αυτήν αλλά και να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι στην πορεία της χρονιάς να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Κι όσο για την Σαββατιάτικη νίκη επί της ΑΕΛ; " Ξέραμε από την αρχή ότι μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι και από την στιγμή που δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να προηγηθεί. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε και θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα", τόνισε ο Κλαρκ.

Τέλος, για τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των γιορτών σχολίασε: " Θα μας κάνει καλό να ηρεμήσουμε ώστε να επιστρέψουμε πιο φρέσκοι για την συνέχεια της χρονιάς".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ