ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε για Περιστέρι

Ξεκίνησε για Περιστέρι
Φώτσης

Την Πέμπτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (19:00) με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" παρέμεινε στην Καστορία (όπου μετέβη την Τετάρτη γιατί "έχασε" τον παππού του) και συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ πήρε άδεια μίας μέρας λόγω του πυρετού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.
Στην αναμέτρηση με τους "νεοφώτιστους" που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης: " Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Άρνολντ (18.8 πόντους μέσο όρο)".

"Πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ με περίπου 10 μέσο όρο, επιχειρεί αρκετές φορές στο κλέψιμο και δεν είναι επιρρεπής στο λάθος, ενώ διαθέτει ένα πάντρεμα νέων παικτών, αλλά και εμπειρίας ακόμη και από την Ευρωλίγκα

".

Αναφερόμενος στους παίκτες που υπολογίζει από πλευράς Περιστερίου, είπε: " Ο Παπανικολόπουλος είναι έμπειρος παίκτης στην κατηγορία, ο Χάμοντς είναι δημιουργός και εκτελεστής και σημαίνει πολλά για το παιχνίδι τους. Yπάρχει ο Μπράμος τον οποίο γνωρίζω καλά από το σάμερ λινγκ στο οποίο ήμουν το καλοκαίρι και είναι εξαιρετικός σουτέρ και ο Τσιάκος που είναι μαχητής και εκτελεστής".

"Αναμφίβολα, οι ξένοι του είναι αυτοί που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος και κυρίως οι Άρνολντ, Χάμοντς και Φέισον, έχοντας από περίπου 31 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ο καθένας. Αυτή η τριπλέτα σημειώνει κατά μέσο όρο σχεδόν 40 πόντους σε κάθε αγώνα".

"Ο Άρνολντ είναι καλός στο λόου πόστ και έχει και παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι, ο Φέισον είναι δεινός εκτελεστής απ' έξω, ο Χάμοντς είναι πολύ διεισδυτικός παίκτης και έχει πολύ καλό έλεγχο του παιχνιδιού, αναγνωρίζοντας πότε να "μοιράσει" και πότε να εκτελέσει



".

Για αυτά που πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" στο ματς, τόνισε: " Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας. Έχει χάσει μόνο έναν αγώνα εντός έδρας και αυτόν στην παράταση, ενώ και εκτός έδρας έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έχει χάσει αγώνες στον πόντο. Πολλά εξαρτώνται από το δικό μας επιθετικό παιχνίδι και τη συνοχή μας".

"Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί σε όλες τις καταστάσεις, να αναγνωρίζουμε τον τρόπο που αμύνεται το Περιστέρι, να απελευθερωθούμε λίγο και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Υπάρχουν προβλήματα που μας κρατάνε ακόμη πίσω, καθώς δεν είναι εύκολο να ενσωματώνεις συνεχώς παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς".

"Είναι κάτι που στοιχίζει στο να βρει η ομάδα το ρυθμό της. Δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει όμως να παίξουμε καλό μπάσκετ, να έχουμε περισσότερες κατοχές, να ελέγξουμε το ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τελικά εμείς το δικό μας ρυθμό. Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Να είμαστε καλοί αμυντικά και να ελέγξουμε τον αέρα



".

Καλάθης: " Τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα ματς"
Στη νίκη επί της Πρόκομ αναφέρθηκε ο Νικ Καλάθης, που εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός παλεύει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

" Δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζουμε κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν την Ευρωλίγκα για να είμαστε σοβαροί. Προσπαθούμε να έχουμε κίνητρο και να παίζουμε σοβαρά με κάθε αντίπαλο και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε με την Πρόκομ".

"Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε μέσα στη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα ματς και να παίζουμε ως ομάδα. Νομίζω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, η άμυνά μας ήταν το κλειδί στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε

".

Τα εισιτήρια του αγώνα
Σε ανακοίνωσή της για τα εισιτήρια του αγώνα με το Περιστέρι η ΚΑΕ ανέφερε: " Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (9/1/2010) με το Περιστέρι, τα οποία διατίθενται από την Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τις εξής ημέρες και ώρες":

Πέμπτη (7/1/2010): 10:00-20:00
Παρασκευή (8/1/2010): 10:00-20:00
Σάββατο (9/1/2010): 11:00-15:00 και μετά τις 16:00 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP



(Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία/Ώρες λειτουργίας καταστημάτων)".












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ