ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η αναζήτηση

Ξεκίνησε η αναζήτηση
Πάσαλιτς

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντάριους Ουάσινγκτον, ξεκίνησε από το απόγευμα της Τρίτης

Οι προτάσεις ήδη έχουν ξεκινήσει να φθάνουν στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα ο Κώστας Πιλαφίδης να έχει ξεκινήσει εκτός από την δική του αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης αλλά και της εξέτασης των ονομάτων που παίρνει στα χέρια του.
Ενδεικτικά στις αρχές της εβδομάδας προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τι Τζέι Σόρενταιν (25χρ., 1.80μ.) που πρόκειται για λευκό πόιντ γκαρντ και απόφοιτο του Βέρμοντ αλλά πρόλαβε και συμφώνησε στην πορτογαλική Πόρτο. Όσο για έναν ακόμα παίκτη που προτάθηκε, όπως και στο παρελθόν, είναι ο Ντάνιελ Χόρτον (23χρ., 1.91μ.).

Παράλληλα με την αναζήτηση του παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ουάσιγκτον στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Όσο τέλος για τον Κροάτη Ντράγκο Πάσαλιτς που την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ αναφερόμενος στον εαυτό του τόνισε πως: " Προσπαθώ να βρω ένα σταθερό στάνταρ απόδοσης, ώστε να βοηθώ την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό και ακόμα μαθαίνω".

Οι εμφανίσεις εξάλλου του Πάσαλιτς αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκέφτονται από τώρα κιόλας το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ