ΑΡΗΣ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων
Αλεξάνδρειο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Άρης-Παναθηναϊκό, την Τετάρτη (16:00)

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και με δεδομένο ότι αντίπαλος θα είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης, η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένει sold out.
H ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν τις καθημερινές να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ που στεγάζονται στο "Αλεξάνδρειο" Μέλαθρο (Γρηγορίου Λαμπράκη 2, τηλέφωνο 2310 265 600) και ώρες 09:00 με 19:00, από το κατάστημα της Vodafone – ARIS Connection στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 10:00-20:00 και το Σάββατο (09/05) από τις 10:00 μέχρι τις 14:00".

"Επίσης τον ΑΣ Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η Θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και την Τετάρτη (13/05) από τα εκδοτήρια του γηπέδου

".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους)
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Κρουμ
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του ο Ντοϊτσίνοφ Κρουμ δεν κατάφερε να πείσει τον Αντρέα Ματσόν ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη με αποτέλεσμα να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη άπραγος.

Ο Βούλγαρος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τον Ιταλό κόουτς αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο ώστε να προτιμηθεί για τους εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ.

Έτσι, μετά και την αποχώρηση του 23χρονου η προετοιμασία για το πρώτο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στις τάξεις των παικτών και του τεχνικού τιμ υπάρχει πίστη ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης απέναντι στους οποίους οι "κίτρινοι" θεωρούν ότι έχουν αρκετές ελπίδες για καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ