ΑΡΗΣ

Ξεκίνησε να προετοιμάζεται ενόψει ΑΕΛ

Ξεκίνησε να προετοιμάζεται ενόψει ΑΕΛ
Ο Σάββας Ηλιάδης

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Πέμπτη η μίνι-προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ

Το πρωί οι παίκτες του Άρη βρέθηκαν στην αίθουσα με τα βάρη και ακολούθως στο παρκέ του "Αλεξανδρείου", ενώ το απόγευμα μόνο σε αυτό όπου δούλεψαν πάνω στον τρόπο παιχνιδιού των "βυσσινί".
Με τον τρόπο αυτό ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του άφησαν μια και καλή πίσω τους την ήττα της Τρίτης από την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα για τον όμιλο του Δ΄ ομίλου του Eurocup.

Στον Άρη εξάλλου γνωρίζουν ότι πρέπει να κλείσουν νικηφόρα το 2008 ώστε να μπουν με άλλον αέρα στο 2009, όπου θα ξεκινήσουν με το δύσκολο εντός έδρας ματς εναντίον του Πανιωνίου. Στα ευχάριστα σίγουρα για τον Ματσόν εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Λάρισα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι επιτέλους έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Κάτι τέτοιο έγινε ουσιαστικά για πρώτη φορά την Τρίτη στο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα όπου μετά από 25 μέρες απουσίας ο Σάββας Ηλιάδης έκανε την επανεμφάνισή του. Ο αρχηγός του Άρη τόνισε για την επιστροφή του: " Νιώθω καλύτερα και ότι βρίσκω και πάλι τα πατήματά μου", για να παραδεχθεί: " Δεν είναι ποτέ εύκολο να μένεις δυο εβδομάδες εκτός και να γυρίζεις στο γήπεδο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαι σε καλό δρόμο και θα είμαι και πάλι σύντομα σε θέση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα".

Η ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ ωστόσο δεν δείχνει να πτοεί τον Ηλιάδη στον δρόμο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Eurocup με τον ίδιο να τόνισε σχετικά ότι: " Εξακολουθούμε να ορίζουμε την τύχη μας με αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τον Πανελλήνιο δείχνοντας σοβαρότητα και συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ