ΑΡΗΣ

Ξεπέρασε την κάκωση ο Μπορόβνιακ

Ξεπέρασε την κάκωση ο Μπορόβνιακ
Κουμπούρας INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στο κλειστό των Ιλισίων με τον Ηλυσιακό (13/11, 19:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Στα ευχάριστα για τον Σαρόν Ντρούκερ είναι ότι ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ ξεπέρασε την ελαφριά – όπως αποδείχθηκε – κάκωση που είχε υποστεί στην προπόνηση της Τετάρτης με τον Σέρβο φόργουορντ να δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή.

Από την πλευρά του ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη, Φάνης Κουμπούρας, σε δηλώσεις του το πρωί (12:00) στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι επισημαίνοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους και να είναι σοβαροί.

" Θα δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός έχει τρεις σερί ήττες αλλά περιμένουμε να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα. Είναι δυνατός στην έδρα του.

Μετά από δύο πολύ καλές νίκες με ομάδες που διεκδικούν τις ίδιες θέσεις με μας (σ.σ. Πανελλήνιος και ΠΑΟΚ), θέλουμε τη νίκη για να μη χαλάσουμε τα προηγούμενα αποτελέσματα. Έχουμε... συνέλθει από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε καλά", τόνισε ο Κουμπούρας.

Αναφερόμενος δε στις οδηγίες του Ντρούκερ είπε: " Ο κόουτς μας έχει δείξει πού πρέπει να χτυπήσουμε. Αν τα ακολουθήσουμε αυτά και είμαστε σοβαροί, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Όσο για την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας υποστήριξε: " Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι πολύ ανεβασμένη, ήταν πολύ σημαντικές νίκες αλλά πιστεύω ότι ματς σαν το αυριανό είναι αυτά που σου δίνουν την 3η θέση. Πρέπει να είσαι σοβαρός για να πάρεις τη νίκη, γιατί τέτοια μία ήττα θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Δεν υποτιμάμε κανέναν. Παίζουμε χρόνια στην Α1. Εγώ έχω χάσει τέτοια ματς και δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι καλές και θέλουν να κερδίσουν και πιστεύω θα είμαστε σοβαροί".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι στο κλειστό των Ιλισίων με τον Ηλυσιακό είπε: " Υπάρχουν τομείς στους οποίους θα εστιάσουμε. Ο Ηλυσιακός είναι πολύ δυνατός στα γκαρντ, εκεί στηρίζεται το επιθετικό του κομμάτι. Τα περαιτέρω μας τα έχει πει ο κόουτς και πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του".

Τέλος στην προσωπική ερώτηση που δέχθηκε για τη διαφορά του να παίζει στον Άρη δεν έκρυψε πως: " Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στον Άρη, έχεις άλλο βάρος στη φανέλα. Όμως αυτά δεν πρέπει να τα βάζεις στο παιχνίδι γιατί μπορεί να σε επηρεάσει. Εμείς προσπαθούμε να βγάζουμε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στην προπόνηση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ