ΑΡΗΣ

Ξόφλησε τον Πάουνιτς

Ξόφλησε τον Πάουνιτς
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τακτοποίησε και τα τελευταία οφειλόμενά της προς τον πρώην διεθνή Σέρβο γκαρντ της Ιβάν Πάουνιτς.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τακτοποίησε προς τον πρώην διεθνή Σέρβο γκαρντ της Ιβάν Πάουνιτς και τα τελευταία οφειλόμενά της.

Μια υπόθεση που είχε πάρει τον δρόμο της από πέρσι και έκλεισε οριστικά χθες Τετάρτη σύμφωνα με τον διακανονισμό που είχε συμφωνηθεί.

Μία συμφωνία με την οποία ο Πάουνιτς είχε ζητήσει εγγράφως να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA όσον αφορά την δική του περίπτωση.

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, με την παρουσία όλων των μελών, πλην του Χρήστου Γαλιλαία που απουσιάζει στην Αμερική.

Παρών ήταν, επίσης, ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ, Νίκος Στακιάς και ο νομικός, Γιώργος Οικονόμου με τα θέματα που συζητήθηκαν να ήταν τρία.

- Ενημέρωση από τον κ. Οικονόμου για το άρθρο 99, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και οι διακανονισμοί των παικτών που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος (πλην του Γ. Σκορδίλη).

- Τα 100 χρόνια εορτασμού του Συλλόγου και ποιες κινήσεις θα γίνουν από την ΚΑΕ Άρης, όπως επίσης και ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να τις πραγματοποιήσουν.

- Λειτουργικά θέματα της ΚΑΕ Άρης ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του ARIS GOLDEN CLUB, στην οποία συζητήθηκε η συνέχιση της ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι μοναδικός απών στην προετοιμασία του Βαγγέλη Αγγέλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Ευθύμης Τσακαλέρης που συνεχίζει το πρόγραμμα της θεραπείας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ