ΠΑΟΚ

Υπ΄ατμόν ο Χάμφρεϊ, αβέβαιος ο Χάνσελ

Υπ΄ατμόν ο Χάμφρεϊ, αβέβαιος ο Χάνσελ
Χάμφρεϊ

Eπισφαλής θεωρείται η θέση του Λι Χάμφρεϊ και του Στιβ Χάνσελ στον ΠΑΟΚ μετά και από την τρίτη συνεχόμενη ήττα

Από χθες το βράδυ λοιπόν μετά το τέλος του παιχνιδιού και την τρίτη σερί ήττα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναπτύχθηκαν σενάρια περί της παραμονής των Χάμφρεϊ και Χάνσελ αφού όμως πρώτα βρεθούν οι αντικαταστάτες τους.
Όσο για τον Ταμπ Μπάλντγουιν; Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την πλευρά του στηρίζει και τους δύο παίκτες, παρόλα αυτά όμως ο "Δικέφαλος" έδειξε και χθες ότι πονάει στο περιφερειακό σουτ με τον Χάμφρεϊ να έμεινε μόλις στους 5 πόντους αλλά και στον βασικό πλέι μέικερ.

Όπως και να έχει στον ΠΑΟΚ δείχνουν να στηρίζουν τον Δημήτρη Βεργίνη μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις του διεθνή νεαρού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι ή θα προτιμηθεί η παραμονή του Χάνσελ ή ο αντικαταστάτης του διεθνή Άγλλου θα είναι τέτοιος ώστε να μοιράζεται εξίσου τον χρόνο με τον Βεργίνη.

Ποια είναι όμως η επόμενη μέρα του χθεσινού παιχνιδιού και της ήττας στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το Μαρούσι; Ο Ταμπ Μπάλντγουιν μίλησε για περίπου 15΄ στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα σε ήρεμο κλίμα τονίζοντάς τους: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτούργησε τίποτε ενώ παίξαμε όπως έπρεπε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο".

Κι όσο για την απάντηση που πήρε; " Έχεις δίκιο κόουτς, εμείς φταίμε για αυτή την εικόνα", τόνισαν από την πλευρά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνοντας να αναλαμβάνουν την ευθύνη όπως άλλωστε έκανε και ο Ταμπ Μπάλντγουιν λίγο αργότερα στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου.

" Παίρνουμε την ευθύνη εμείς οι παίκτες για την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις δεν τα κάναμε ούτε στο ελάχιστο στο γήπεδο και θα πρέπει να συζητήσουμε μεταξύ μας οι παίκτες. Η ομάδα μπλόκαρε αδικαιολόγητα και πιστεύω ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης", τόνισε ο Νίκος Κούβελας για να αναρωτηθεί: " Γιατί παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο;", δίνοντας μόνος την απάντηση: " Ήμασταν απλά πιο συγκεντρωμένοι", και κατέληξε: " Θα θέλαμε μια νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια, αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με την Ολύμπια Λάρισας). Εμπιστεύομαι την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και χρειάζεται απλώς να δουλέψουμε πιο σκληρά".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ