ΠΑΟΚ

Υπάρχει και ο Ολυμπιακός

Υπάρχει και ο Ολυμπιακός
Αλεξανδρής

Συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει Ολυμπιακού. Σε απολογία ο Κογιαντίνοβιτς

Η σειρά του Α΄ γύρου των πλέι οφ ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το ότι έχει επικρατήσει από τα μέσα της εβδομάδας μόνο το καλύτερο δυνατό δεν είναι.
Από την μία την Τετάρτη οι επιλεκτικές πληρωμές από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που προτίμησε να εξαιρέσει το κοινοτικό καρέ των Στσεπάνοβιτς, Κογιαντίνοβιτς, Πάσαλιτς και Όστοϊτς. Την επόμενη μέρα ήρθαν οι δηλώσεις του Κογιαντίνοβιτς και την Παρασκευή η διοίκηση της ΚΑΕ τον καλεί μέσω εξώδικου σε απολογία και παράλληλα να του απαγορεύει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και το ίδιο απόγευμα η απόφαση των υπολοίπων παικτών της ομάδας να συμπαρασταθούν στον Βόσνιο με την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή.

Χθες το μεσημέρι η αποχή πέρασε στην άκρη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να είδε τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προγραμματισμένη προπόνηση και κάπως έτσι συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.
Όσο για το πώς αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του ραντεβού στα πλέι οφ; Άγνωστο με μόνο σίγουρο όπως ισχύει την στιγμή αυτή την απουσία του Κογιαντίνοβιτς εκτός κι αν αλλάξει κάτι αύριο.

Ο λόγος; Γιατί αύριο ο Βόσνιος γκαρντ θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι προτροπή των περισσότερων συμπαικτών του στον Κογιαντίνοβιτς είναι να χαμηλώσει τους τόνους και να αφοσιωθεί στους πολύ δύσκολους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του Βαγγέλη Αλεξανδρή να μην δώσει ρεπό για σήμερα στους παίκτες του είχε να κάνει με την προσπάθεια του τεχνικού του ΠΑΟΚ να καλυφθεί η χαμένη προπόνηση της Παρασκευής. Σε αυτή δεν συμμετείχε για ακόμη μία μέρα ο Κογιαντίνοβιτς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Στσεπάνοβιτς, Όστοιτς και Πάσαλιτς.

Οι τρεις άλλοι κοινοτικοί του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν μεν κανονικά αλλά είναι σίγουρο ότι με την σειρά τους έχουν ενοχληθεί από τις επιλεκτικές πληρωμές της περασμένης Τετάρτης. Επίσης και οι τρεις τους φέρεται να αναμένουν το αποτέλεσμα της αυριανής απολογίας του Κογιαντίνοβιτς.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ