EUROLEAGUE

Υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ ο Νίκολς

Υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ ο Νίκολς

Το "όχι" του Μάικ Σκοτ των Χοκς έστρεψε τον Δημήτρη Ιτούδη στον Ντεμέτρις Νίκολς για το νέο "τεσσάρι" της ΤΣΣΚΑ. Ο Αμερικανός δοκιμάστηκε, έπεισε και από τη Δευτέρα (9/9) ανήκει επίσημα στο δυναμικό των Ρώσων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση παίκτη που θα συμπληρώσει τη θέση "4" στο ρόστερ της TΣΣΚΑ. Πρώτη του επιλογή ήταν ο Μάικ Σκοτ των Ατλάντα Χοκς. Οι Ρώσοι κατέθεσαν άκρως ελκυστική πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος έδειχνε να το σκέφτεται αλλά τ ελικά αποφάσισε να παραμείνει στο ΝΒΑ - αφού φυσικά έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις (ήτοι νέο 2+1 συμβόλαιο) από την Ατλάντα.

Τότε ήταν που "η ομάδα του στρατού" στράφηκε στον Ντεμέτρις Νίκολς, ο οποίος κλήθηκε, αρχικά, να συμμετάσχει δοκιμαστικά για δύο βδομάδες στις προπονήσεις. Οι επιδόσεις του άφησαν απολύτως ικανοποιημένο το προπονητικό τιμ των Ρώσων και σήμερα Τρίτη (9/9) γνωστοποιήθηκε επίσημα η απόκτηση του από την ΤΣΣΚΑ.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κράσνιε, μετρώντας κατά μέσο 14 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στη VTB League. Στο παρελθόν, έχει διαγράψει πολλά.. χιλιόμετρα στα παρκέ του NBA ( έγινε ντραφτ το 2007 στο νο.53 από τους Μπλέιζερς), καθώς έχει δοκιμάσει την τύχη του στους Καβαλίερς, τους Μπουλς και τους Νικς.

"Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του Ντεμέτρις στις προπονήσεις κατά τη δοκιμαστική περίοδο. Έδειξε τα προσόντα που είχαμε ξεχωρίσει πάνω του όταν τον επιλέξαμε. Δούλεψε σκληρά και προσαρμόστηκε εύκολα στην ομάδα. Σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω στις θέσεις 3 και 4". δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ