ΑΡΗΣ

Υπέρβαση με Προύιτ, θέλει ο Άρης

Υπέρβαση με Προύιτ, θέλει ο Άρης

Παίκτης του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο αποτελεί ο Βασίλης Σίμτσακ την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί διακαώς να έχει στην φαρέτρα του τον Γκέιμπ Προύιτ.

Ο Βασίλης Σίμτσακ αποτελεί την πρώτη εγχώρια μεταγραφή του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί διακαώς να έχει στην φαρέτρα του τον Γκέιμπ Προύιτ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει έρθει ήδη σε μία προφορική συμφωνία με την πλευρά του 30χρονου σέντερ και το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού φόργουορντ.

Η επιλογή του Σίμτσακ από τον Πρίφτη μόνο τυχαία δεν θεωρείται καθώς έχουνε συνεργαστεί δις σε Καβάλα και Ίκαρο Καλλιθέας και πλέον θα έχουνε την ευκαιρία και για τρίτη φορά.

Ο Σίμτσακ που εδώ απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του ως μπαμπάς είναι έτοιμος τις επόμενες μέρες να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτό που απομένει να φανεί με την έλευσή του είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Χαρίση που έχει συμβόλαιο.

Κι αν εκτός του Σίμτσακ και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς θεωρείται παίκτης του Άρη, αμφότεροι συμπαίκτες στην Καβάλα με προπονητή τον Πρίφτη, ωστόσο η απόκτησή του θα ανακοινωθεί μετά την άρση του απαγορευτικού της FIBA. Στην λογική αυτή είναι και η απόκτηση του Γκέιμπ Προύιτ.

Ο πρώην Αμερικανός φόργουορντ του Ρεθύμνου και πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2008 με τους Μπόστον Σέλτικς προτάθηκε τις τελευταίες μέρες και ο Πρίφτης όπως φαίνεται δεν άργησε να ανάψει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες για την απόκτησή του.

Ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός του Άρη έχοντας φροντίσει να κάνει την δική του έρευνα. Εξάλλου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που είναι επίσης μαζί του στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας ήταν ο τελευταίος τεχνικός του Προύιτ στον Κεραυνό της Κύπρου στα πλέι οφ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Κάτι που σημαίνει ότι έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι.

Η απόκτηση του Προύιτ αποτελεί υπέρβαση για την νέα αγωνιστική περίοδο για τον Άρη. Όχι μόνο ότι είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2008 με τους Μπόστον Σέλτικς αλλά και γενικότερα για την έφεσή του στο σκοράρισμα. Ο 28χρονος είναι χαρακτηριστικό ότι την περσινή χρονιά στα πέντε του παιχνίδια στην Α1 είχε αναδειχθεί MVP στην πρεμιέρα στη νίκη του Ρεθύμνου επί του Ικάρου και αν η ομάδα της Κρήτης είχε κερδίσει και στην Πάτρα τον Απόλλωνα θα είχε αναδειχθεί και πάλι.

Το θέμα του Προύιτ αναμένεται να έχει εξέλιξη από μέρα σε μέρα και ακολούθως για να ολοκληρωθεί και επίσημα όπως και στην περίπτωση του Πάσαλιτς θα πρέπει να γίνει πράξη η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA που συνεχίζει να αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο στην ΚΑΕ Άρης. Ωστόσο από την στιγμή που το θέμα του Ιταλού τεχνικού Αντρέα Ματσόν έχει λήξει και πλέον απομένει η FIBA να δώσει το ΟΚ της και για το θέμα του Αμερικανού Άαρον Μάιλς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ