ΑΡΗΣ

Υπό εξέταση δύο διεθνείς γκαρντ

Υπό εξέταση δύο διεθνείς γκαρντ
κουιντον

Ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ του Άρη και ο Αντρέα Ματσόν έχει στα υπόψιν Αμερικάνο γκαρντ

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέα Ματσόν έχει στα υπόψη του έναν σούτινγκ γκαρντ που αγωνίστηκε μάλιστα στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας ενώ και ένα ακόμη όνομα διεθνή γκαρντ συζητήθηκε στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς Αλεξάνδρειο στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας του 18ου τουρνουά "Μαυροσκούφεια".
Μετά το τέλος δε του παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο ο Ιταλός τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του υπογράμμισε: " Παίξαμε κάποιες στιγμές ως ομάδα που γνωρίζεται μεταξύ της. Έχουμε έξυπνους παίκτες και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Κάναμε καλή δουλειά στα τριάντα λεπτά του παιχνιδιού μας".

Όσον αφορά την άμυνα της ομάδας του επισήμανε ότι: " Στην άμυνα δεν ήμασταν κακοί. Κάναμε καλή δουλειά χωρίς να λείπουν βέβαια και τα λάθη", ενώ όσον αφορά την επίθεση όπου το σύνολό του αντιμετώπισε πρόβλημα στην ζώνη του Πανελληνίου δήλωσε: " Δεν ήταν καλά τα ποσοστά μας στα τρίποντα, ενώ σουτάραμε με 63% στις ελεύθερες βολές. Στο τέλος οι επιλογές μας δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να είναι".

"Όταν κερδίζεις έναν αγώνα εύκολα, δεν μπορείς να διαπιστώσεις τις αδυναμίες σου. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε κάποια προβλήματά μας

", είπε ο Ματσόν που κατέληξε λέγοντας ότι: " Θα προσπαθήσουμε στο χρόνο που μας απομένει να βελτιωθούμε, αλλά φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο".

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κακιούζης τόνισε: " Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι. Τα φιλικά είναι για να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα πρέπει να κερδίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν είναι ο απώτερος σκοπός μας" και συνέχισε λέγοντας: " Έχουμε αδυναμίες. Ελπίζω να γίνουμε καλύτεροι στις επόμενες ημέρες που μας απομένουν έως τον αγώνα με το Μαρούσι".

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμφανιστούμε πολύ πιο έτοιμοι. Θα δουλεύουν αυτόματα κάποια πράγματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με την πάροδο του χρόνου. Είναι λογικό να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Πρώτον γιατί απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Κλαρκ και επιπλέον γιατί ήρθε ένας νέος παίκτης, ο Ντέι, που έχει παίξει ουσιαστικά χωρίς προπόνηση. Όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία βέβαια για την ήττα

".

Τέλος ο Άντριου Μπετς δήλωσε: " Είμαστε λίγο απογοητευμένοι με την έκβαση του σημερινού αγώνα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι στον αγώνα με το Μαρούσι την επόμενη Τρίτη", με τον διεθνή Άγγλο σέντερ του Άρη να παραδέχθηκε ότι: " Θα πρέπει να βρούμε χημεία μεταξύ μας πολύ γρήγορα λόγω των αγώνων με το Μαρούσι. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο".

Δαμιανίδης: " Μεγάλη τιμή η βράβευσή μου"
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Γιάννη Δαμιανίδη, για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, έχοντας στα χέρια του την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε, δήλωσε: " Η βράβευση αυτή είναι η πρώτη αναγνώριση για όσα έχω κάνει στα δέκα χρόνια παρουσίας μου στα μπασκετικά δρώμενα του Άρη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα".

Ο κύριος Δαμιανίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι η επιβράβευση προερχόταν όπως επισήμανε: " Από ένα θεσμικό φορέα όπως είναι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης. Ένα φορέα που όλα αυτά τα χρόνια έχει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στο χώρο της καλαθοσφαίρισης".

Κατέληξε, τονίζοντας: " Θα υποστηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη τα "Μαυροσκούφεια". Πρόκειται για ένα ιστορικό τουρνουά και πρέπει κάθε χρόνο θα παρουσιάζεται όλο και πιο αναβαθμισμένο".

Τα εγκαίνια του "Aris Legend Store"
Στα εγκαίνια της μπουτίκ "Aris Legend Store" βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης και ο αντιπρόεδρος, Θανάσης Κουϊμτζής, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Παρόντες ήταν τόσο οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας όσο και το διοικητικό προσωπικό. Οι παίκτες φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα με τους φίλους της ομάδας.

Τα εισιτήρια με το Μαρούσι
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι αρχίζει από την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στο Μαρούσι.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο πλαίσιο της Προκριματικής Φάσης της Ευρωλίγκας.

Περιμένουμε να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να μπει στους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βοηθήστε τον Άρη γεμίζοντας το "Αλεξάνδρειο" για ακόμα μία φορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 , 2-3 , 4 : 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 7 , 8-9 , 10 : 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 5-6 : 10 ευρώ ( τα εισιτήρια στο πέταλο οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τους συνδέσμους ).

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται: από τα γραφεία της ΚΑΕ στο "Αλεξάνδρειο" Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00 και:

1. Απο το κατάστημα VODAFONE ARIS CONNECTION (Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον)
2. Απο τον ΑΣ Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων του Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ.2310 - 305402) και 3. Απο τους συνδέσμους φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου).

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα απο τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Εκδήλωση των παλαιμάχων
Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Άρη οργανώνουν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:30 στο ξενοδοχείο HYATT Θεσσαλονίκης, εκδήλωση για το καλωσόρισμα των νέων καλαθοσφαιριστών στην οικογένεια του Άρη.

Θα παρευρεθούν όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, η τεχνική ηγεσία, η Διοίκηση της ΚΑΕ, οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές καθώς και φίλοι των Παλαιμάχων.













































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ