ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπογραφές για δύο

Υπογραφές για δύο
Κακλαμανος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κακλαμάνος και ο Γιώργος Φούντας υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τα Τρίκαλα

Ο Κακλαμάνος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: " Από την στιγμή που καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση και τον προπονητή δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε. Είχε προηγηθεί και η άριστη συνεργασία στα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα και έτσι προτίμησα να μείνω στα Τρίκαλα. Ο κόσμος της ομάδας είναι εκπληκτικός και μας βοήθησε πάρα πολύ για να κατακτήσουμε την άνοδο. Ειδικά η αγάπη που δείχνει στο πρόσωπο μου είναι μοναδική.

Τα Τρίκαλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Έχουν μία διοίκηση που είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1, ένα καλό προπονητικό τιμ αλλά και εξαιρετικό κόσμο. Στηριζόμενοι σε αυτό το τρίπτυχο είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε υλοποιήσει τους στόχους μας".
Δηλώσεις έκανε και ο Φούντας: " Ζω ένα όνειρο. Κανείς δεν φανταζόταν όταν η ομάδα ξεκινούσε τα πρώτα της βήματα στην Γ’ Εθνική ότι σε λιγότερο από δέκα χρόνια θα έφτανε στην Α1. Για μένα είναι μοναδικό το συναίσθημα να έχω παίξει με την ομάδα σε όλες τις κατηγορίες.

Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και η πρόταση για ανανέωση με χαροποίησε ιδιαίτερα αφού δείχνει την εκτίμηση στο πρόσωπο μου τόσο του προπονητή Γιάννη Τζήμα όσο και του προέδρου Γιώργου Γιαννούλα. Παράλληλα, η κίνηση αυτή δείχνει ότι η διοίκηση εμπιστεύεται τους Τρικαλινούς παίκτες και στην Α1, οπότε η ομάδα δεν θα χάσει και το τοπικό της στοιχείο κάτι που είναι άλλωστε και απαίτηση των Τρικαλινών φιλάθλων".




TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ