ΑΡΗΣ

Υποτροπή για Ταπούτο

Υποτροπή για Ταπούτο
Ταπούτος INTIME SPORTS

Υποτροπή υπέστη στο τραύμα του στον δικέφαλο ο Χρήστος Ταπούτος στο νικηφόρο παιχνίδι του Άρη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνουν λόγο για θλάση, όμως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα τι βαθμού είναι.

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και απομένει να φανεί αν θα χρειαστεί και νέα.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις η συμμετοχή του στο παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά με το Μαρούσι φαίνεται να εξαρτάται από τον ίδιο τον Ταπούτο και το πώς θα αισθανθεί.

Την ίδια ώρα υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μπρένταν Γουίντερς θα δώσει κανονικά το παρών έχοντας ξεπεράσει το αιμάτωμα που είχε υποστεί στα μέσα της εβδομάδας και του στέρησε την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι του Ιβανωφείου με τον Ηρακλή.

Μία εξέλιξη που θα βάλει τέλος στις όποιες πρώτες σκέψεις ακολούθησαν του τραυματισμού του για αντικατάστασή του όπως φάνηκε από τις επαφές που υπήρξανε με εκπροσώπους παικτών και ερώτηση για το τι είδους Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ υπάρχουνε στην αγορά.

Κι όσο για τον Νίκο Χατζηβρέττα όλα δείχνουν πως και αυτός θα έχει ξεπεράσει την θλάση του στην γάμπα που έχει στερήσει από τον αρχηγό του Άρη την παρουσία του από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Αρχικά με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο και σήμερα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως και ο Έντιν Μπάβτσιτς αν και ο κορυφαίος του παρκέ του Ιβανωφείου στην νίκη του Άρη επί του Ηρακλή χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια αφού και ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε ταλαιπωρηθεί στην διάρκεια της εβδομάδας από θλάση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ