ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Το ασύλληπτο σερί των 6/6 εκτός έδρας νικών

Ο Μπαρόν με τη φανέλα της Ζενίτ στην EuroLeague στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο Μπαρόν με τη φανέλα της Ζενίτ στην EuroLeague EUROKINISSI

Η Ζενίτ τα κατάφερε και απέναντι στη Βαλένθια συνεχίζοντας τη φετινή της παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας ήδη φτάσει τις έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Ζενίτ πανηγύρισε μεγάλη νίκη απέναντι στη Βαλένθια, αφού επικράτησε με 85-72. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ήταν φανερά καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δη στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας να αποδράσουν από την έδρα της ισπανικής ομάδας.

Οι Ρώσοι διανύουν ίσως την καλύτερη περίοδό τους, αφού πήραν τα πάνω τους μετά από τα απανωτά χτυπήματα του COVID-19 και δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Μετά το μεγάλο λοιπόν διπλό στη Βαλένθια, σκαρφλάλωσαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σε συνολικά δέκα αγώνες, 7 νίκες και 3 ήττες.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως οι έξι από τις επτά συνολικά νίκες της προέρχονται από μεγάλα διπλά, αφού κατέχουν το απίστευτο 6/6 σε εκτός έδρας παιχνίδια, επικρατώντας μάλιστα και των τριών ισπανικών ομάδων που έχει αγωνιστεί (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Βαλένθια).

Ο Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να έχει ταιριάξει απόλυτα τα κομμάτια του ρωσικού παζλ και να δημιουργεί σιγά σιγά αυτό που ήθελε εξ αρχής. Μία ομάδα με πλουραλισμό και γρήγορο ρυθμό στην επίθεση.

Αναλυτικά το 6/6 των Ρώσων:

Αναντολού Εφές - Ζενίτ 69-73

Μπασκόνια - Ζενίτ 70-77

Βαλένθια - Ζενίτ 72-85

Βιλερμπάν - Ζενίτ 53-66

Άλμπα - Ζενίτ 66-73

Ζάλγκιρις Κάουνας - Ζενίτ 75-83

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ