ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Ο Τσάβι Πασκουάλ θα παραμείνει στην ομάδα, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα

Ο Τσάβι Πασκουάλ
Ο Τσάβι Πασκουάλ BC ZENIT ST. PETERSBURG

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα παραμείνει στην Ζενίτ, όπως υποστηρίζουν ρωσικά δημοσιεύματα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Ζενίτ, καθώς ρωσικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι Καταλανός κόουτς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Πασκουάλ υπέγραψε στην Ζενίτ το 2020 και το καλοκαίρι του 2023, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Το όνομά του κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν της EuroLeague είχε συνδεθεί με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές, ωστόσο οι προσπάθειες για την απόκτησή του ήταν άκαρπες.

Υπό την ηγεσία του 51χρονου η ομάδα έχει κατορθώσει πληθώρα επιτυχιών όπως την κατάκτηση της VTB Λίγκας, του Ρωσικού Κυπέλλου και δύο Σούπερ Καπ της VTB Λίγκας. Ο ίδιος παράλληλα είχε οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα στα play offs της EuroLeague, έναν χρόνο πριν την αποχώρηση των ρωσικών ομάδων από την διοργάνωση λόγω της κατάστασης με την Ουκρανία.

TAGS ΖΕΝΙΤ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ