ΖΕΝΙΤ

Ο Κέι Σι Ρίβερς περιέγραψε την αεροπορική ταλαιπωρία της Ζενίτ σε ένα tweet

Ο Κέι Σι Ρίβερς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Ο Κέι Σι Ρίβερς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης EUROKINISSI

Η Ζενίτ κέρδισε την Αστάνα για τη VTB League, με τον Κέι Σι Ρίβερς να περιγράφει μετά το τέλος του αγώνα την Οδύσσεια της ομάδας του.

Η Ζενίτ πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Αστάνα (77-70) για να παραμείνει στην κορυφή της VTB League. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αποδείχθηκαν εξαιρετικά συνεπείς και συγκεντρωμένοι σε ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο όλα τα μέλη της αποστολής θα θυμούνται για καιρό.

Ο λόγος; Η Οδύσσεια έως ότου φτάσουν στο Καζακστάν, δεδομένου ότι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο στις στις 7 το πρωί, περίπου τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Κέι Σι Ρίβερς περιέγραψε με ένα tweet όσα έζησαν αυτός και οι συμπαίκτες του, αφού επί της ουσίας ήταν άυπνοι όλο το βράδυ λόγω της καθυστέρησης στην πτήση (βρίσκονταν σε αναμονή περισσότερες από έξι ώρες κατά δήλωσή του).

Παρεμπιπτόντως, το τζάμπολ του αγώνα με την Αστάνα ήταν προγραμματισμένο για τις 12:00 το πρωί.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγραψε χαρακτηριστικά:

"Καθυστέρηση στην πτήση για περισσότερες από έξι ώρες. Προσγειωθήκαμε στο Καζακστάν στις 7 το πρωί. Κοιμηθήκαμε για περίπου 2μιση ώρες. Μόλις τελειώσαμε τον αγώνα. Πήραμε τη νίκη. Τώρα πάμε πίσω στην Αγία Πετρούπολη. Ένα τρελό ταξίδι"!

TAGS ΖΕΝΙΤ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ