ΑΡΗΣ

Ζητάει 200.000 ευρώ ο Σκορδίλης

Ζητάει 200.000 ευρώ ο Σκορδίλης
INTIME SPORTS

Την ίδια ώρα που οι παίκτες του Άρη έτρεχαν το πρωί (05/04) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έφθασε εξώδικο από τον Γάιο Σκορδίλη με το οποίο ζητούσε να πληρωθεί τα οφειλόμενα του, αλλά και το συμβόλαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που όπως ήταν επόμενο μόνο αδιάφορο δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης πέραν του ξαφνικού και για αυτό αύριο Τετάρτη κιόλας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Κερκυραίου πάουερ φόργουορντ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Σε αυτήν σύμφωνα με το όπως υποστηρίζουνε στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης αναμένεται να δοθούνε οι απαιτούμενες εξηγήσεις από τις δύο πλευρές ώστε ο Σκορδίλης να έχει την προσοχή του μόνο στις υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης χωρίς κάτι τέτοιο να μπορεί να εξοφληθεί.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το εξώδικό που απέστειλε ο Κερκυραίος πάουερ φόργουορντ του Άρη που πριν από δύο καλοκαίρια είχε υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο ζητάει να τακτοποιηθούν και οι όποιες εκκρεμότητες έχει από την περσινή χρονιά πέραν των φετινών αλλά και όλο το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς.

Ένα ποσό που ανέρχεται στις 200.000 ευρώ και σύμφωνα με ότι υποστηρίζει η πλευρά του δείχνει αποφασισμένος σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί να απευθυνθεί ακόμη και στην FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ