ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζητάμε συγγνώμη..."

"Ζητάμε συγγνώμη..."
OAKA

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το βίντεο που παίχτηκε στο ΟΑΚΑ

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Στην Ελλάδα του 2007 τα πάντα επιτρέπονται και τα πάντα απαγορεύονται. Στην Ελλάδα του 2007 το σύνολο του αθλητικού Τύπου ασχολήθηκε με το video που προηγήθηκε της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, κάτι που είναι απόλυτα θεμιτό. Στην Ελλάδα του 2007 δεν μπορούμε ακόμα να δεχθούμε τη σάτιρα και αυτό μας έγινε απόλυτα κατανοητό Αν δεν είσαι κακοπροαίρετος η σάτιρα χωράει παντού, ακόμα και στους αθλητικούς χώρους.

Το τμήμα marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλει τον προπονητή και τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού. Να σατιρίσει ναι! Ως εκ τούτου ζητάμε συγγνώμη για το αν θίχτηκαν οι πρωταγωνιστές του video. Δεν μας κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση του Τύπου.

Όταν το τμήμα μας βγήκε δεύτερο στην Ευρώπη, η είδηση για την πρώτη ελληνική διάκριση σε αυτόν τον τομέα , πέρασε στα ψηλά γράμματα. Το σατιρικό video έκανε λοιπόν τόσους λειτουργούς της δημοσιογραφίας να ασχοληθεί με το τμήμα μας. Ήταν τόσο σημαντική "είδηση" που άνθρωποι που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από γήπεδο μπάσκετ έχυσαν κιλά μελάνης για αυτό το "έγκλημα". Ζητάμε συγγνώμη λοιπόν! Τμήμα marketing".




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ