ΑΡΗΣ

Ζητείται παραίτηση Δαμιανίδη εντός 3ημέρου

Ζητείται παραίτηση Δαμιανίδη εντός 3ημέρου
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης πρωτοκολλήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης επιστολή των μετόχων της ΚΑΕ Άρης μέσω της οποίας ζητάνε την παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη.

Οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης με επιστολή τους που πρωτοκολλήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης ζητάνε εντός τριημέρου την παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη.

Και πιο συγκεκριμένα την διπλή του παραίτηση. Και από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης αλλά και από την θέση του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Μία επιστολή που φέρει την υπογραφή του προέδρου του ΑΣ Άρης, Νίκου Παπαδόπουλου, του γραμματέα του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, αλλά και όλων των παραγόντων της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ουσιαστικά αποτελεί μία ακόμη κίνηση που φέρνει ακόμη πιο κοντά τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης και την ύπαρξη αλλαγή σελίδας σε αυτήν με την δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος Πρωτοδικείου.

Ενός σχήματος στο οποίο θα βρίσκεται σίγουρα ο γραμματέας του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αλλά όχι ως εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης με τα υπόλοιπα ονόματα εκείνων που θα δώσουνε το παρών να μην έχουνε γίνει γνωστά.

Ένα σχήμα το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Αρβανίτη που όλο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες επαφές και θα τυγχάνει την στήριξη του πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Τάκη Γεωργούλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή κίνηση να ζητηθεί η παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη ήρθε λίγες μόλις ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για την Αθήνα και το αυριανό της παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ένα παιχνίδι στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 αλλά και τελευταία της όπου ο Άρης θα ψάξει την νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει το 6 στα 6 στο κυνήγι της 6ης θέσης εν όψει των πλέι οφ.

Μία νίκη όμως που δεν θα είναι αρκετή στην περίπτωση που την ίδια ώρα η Καβάλα κερδίσει τον Πανιώνιο στην έδρα της στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ανακοίνωση ΣΑΡΙΣΑ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΑΡΙΣΑ περί αποχώρησης του Γιάννη Δαμιανίδη: " Χαιρετίζουμε την απόφαση των μετόχων να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές για την επανεκκίνηση της λειτουργίας της αγαπημένης μας ομάδας. Στηρίζουμε την προσπάθεια του Λευτέρη Αρβανίτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Κάθε ώρα που περνάει είναι πολύτιμη για την επιβίωση του τμήματος μπάσκετ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ