STOIXIMAN GBL

Ζήτησαν να αντικατασταθούν στα playoffs οι διαιτητές Κάρδαρης και Ζαχαρής

Ζήτησαν να αντικατασταθούν στα playoffs οι διαιτητές Κάρδαρης και Ζαχαρής
INTIME SPORTS

Απαλλαγή από τους προσεχείς αγώνες της Basket League ζήτησαν για ψυχολογικούς λόγους οι διαιτητές Κάρδαρης και Ζαχαρής μετά τις καταγγελίες από ομάδα του Κοσόβου.

Αν και δεν έχει αποδειχθεί κάτι, η φασαρία που έχει δημιουργηθεί μετά την καταγγελία της Πρίστινα σε βάρος της Τρέπτσα που εμπλέκει και τους Ελληνες διαιτητές Ζαχαρή και Κάρδαρη, είχε ως συνέπεια να ζητήσουν οι διεθνείς ρέφερι να μην παίξουν στο παιχνίδια που έχουν οριστεί στα playoffs.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, λόγω της ψυχολογικής φόρτισης των τελευταίων ημερών, η ΚΕΔ κατανόησε το εν λόγω αίτημα, για αυτό και το αποδέχθηκε, απαλλάσσοντάς τους αμφότερους από τα καθήκοντά τους. Πρόκειται για τους δύο διαιτητές τους οποίους φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει η Τρέπτσα, όπως κατήγγειλε μέσω social media η Πρίστινα.

Η ΕΟΚ πάντως εξήγησε ακόμα στην ενημέρωσή της "πως δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εμπλοκή των δύο διαιτητών σε κάτι επιλήψιμο, ενώ από την πλευρά τους οι δύο Έλληνες ρέφερι, προασπιζόμενοι την ακεραιότητά τους και την καθαρότητά τους, παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και αποδεικτικά στοιχεία για τη διαλεύκανση των καταγγελιών".

TAGS STOIXIMAN GBL ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ