ΑΡΗΣ

Ζήτησε ακρόαση ο Σκορδίλης

Ζήτησε ακρόαση ο Σκορδίλης
INTIME SPORTS

Ο Γάιος Σκορδίλης ζήτησε προσωπική ακρόαση από τον κόουτς του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς, ζητώντας να απουσιάσει από τις προπονήσεις μέχρι την Κυριακή (10/04) για προσωπικούς λόγους.

Ο Ελληνοσλοβέτος τεχνικός έκανε δεκτό το αίτημα του Κερκυραίου πάουερ φόργουορντ/σέντερ και ο παίκτης θα λείψει τις επόμενες τέσσερις μέρες από το πρόγραμμα των Θεσσαλονικιών βρισκόμενος στην γενέτειρά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκορδίλης που υπενθυμίζεται ότι έχει προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασής του με την ΚΑΕ Άρης ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και των 110.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (06/04) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ανέφερε: " Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Γάιος Σκορδίλης, ζήτησε ακρόαση από τη Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, ζητώντας τους την άδεια ώστε να απουσιάσει έως την Κυριακή(10/04) για οικογενειακούς λόγους, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό".

Ο Σκορδίλης πάντως έμελλε να είναι ο μοναδικός απών της σημερινής προπόνησης του Άρη στο Αλεξάνδρειο αφού ο Σούμποτιτς είδε προς ικανοποίησή του να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του σε κανονικούς ρυθμούς τον Δημήτρη Βεργίνη όπως και τους υπόλοιπους πρόσφατα τραυματίες του.

Και πιο συγκεκριμένα τον Αμερικανό Μπρένταν Ουίντερς, τον αρχηγός του Άρη Νίκο Χατζηβρέττα αλλά και τον Χρήστο Ταπούτο με τους τρεις τους να είχανε απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ