ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζοτς": "Φαβορί και η Ελλάδα"

"Ζοτς": "Φαβορί και η Ελλάδα"
Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με συνέντευξή του στην El Pais τόνισε ότι η Ελλάδα είναι φαβορί για μετάλλιο

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Pais, όπου τόνισε: "Τα καλύτερα μόλις τώρα ξεκινούν. Είναι πολλές ομάδες που μέχρι τώρα κοιτούν το αποτέλεσμα και όχι την ποιότητα, αλλά αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που το Ευρωμπάσκετ δίνει εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως, οι πραγματικές μάχες θα γίνουν από την προημιτελική φάση και μετά".

Για τις ομάδες που έχει ο ίδιος ξεχωρίσει, δήλωσε: " Η Ισπανία και η Λιθουανία παίζουν πολύ καλά, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Φαβορί είναι η Ισπανία, η Ρωσία, η Λιθουανία και θέλω να ελπίζω ότι το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και όταν θα αρχίσουν τα πολύ σημαντικά ματς, οι Έλληνες θα είναι έτοιμοι για να παίξουν καλύτερα".

Ο Ζοτς αρνήθηκε να σχολιάσει τον πρόωρο αποκλεισμό της Σερβίας: "Δεν μπορώ να κριτικάρω, από τη στιγμή που πριν δύο χρόνια παραιτήθηκα από τον πάγκο της. Έχουμε καλούς προπονητές και παίκτες στις μικρές Εθνικές ομάδες και τα χρυσά μετάλλια που κατακτήσαμε φέτος είναι πολύ σημαντικά, γιατί δείχνουν ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της Εθνικής Σερβίας".

Επίσης, είπε και την άποψή του, για την προτίμηση που δείχνουν οι παίκτες στο ΝΒΑ: "Εκεί δεν υπάρχει πίεση, όπως στην Ευρώπη. Στον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ ή όποια άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης πρέπει να νικούν. Στο ΝΒΑ το μπάσκετ είναι γιορτή και κανείς δεν πιέζει πολύ τους παίκτες".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ