EUROLEAGUE

Ζοτς: "Φοβερό παιχνίδι"

Ζοτς: "Φοβερό παιχνίδι"
ομπραντοβιτς γιαννακης

Ικανοποιημένος από την μεφάνιση των παικτών του ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Παναγιώτης Γιαννάκης: " Ήταν ένα δυνατό ενδιαφέρον παιχνίδι. Παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό δοκιμάζοντας πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι αλλά μερικές λεπτομέρειές δεν μας άφησαν να φτάσουμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά με λίγο περισσότερη αυτοσυγκέντρωση θα είχαμε κερδίσει.

Φάγαμε αρκετά καλάθια από λέι απ, ανυπομονησία και άγχος που είχαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Παρ όλα αυτά έχουμε κάνει βήματα μπροστά αλλά πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί σε ανάλογης βαρύτητας παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίζουμε παντού και έχουμε το ταλέντο ώστε στα επόμενα παιχνίδι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι που το απόλαυσαν όλοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη νίκη αλλά και σε ολόκληρο τον Ολυμπιακό για την μεγάλη προσπάθεια.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στην τελευταία του επίθεση αλλά και τυχερός στην τελευταία δική μας επίθεση όπου δεν κατάλαβα πως βγήκε η μπάλα έξω στο σουτ του Πέκοβιτς.

Όταν σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια βρισκόμαστε στο +8 πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για τον τελικό.

Έδωσα συγχαρητήρια στον Γιαννάκη για το μεγάλο μας και καταλαβαίνω την πίεση που νιώθει για νιώθω και εγώ το ίδιο.

Μας περιμένει ένας δύσκολος τελικός με την ΤΣΣΚΑ που είναι μία μεγάλη ομάδα με τέσσερις παρουσίες σε τελικό και 3 κατακτήσεις τα τελευταία χρονιά. Έχουν καλό προπονητή και παίζουν ομαδικά.

Θα μελετήσουμε απόψε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για να προετοιμάσουμε τον τελικό της Κυριακής".















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ