ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Και φέτος το 3/3"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επίσημη "πρώτη" δήλωσε: "πάμε και φέτος για το τρία στα τρία"

"Ξεκινάμε σήμερα την δουλειά και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πάμε για το 3 στα 3. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και όπως πάντα θα προχωράμε βήμα βήμα.

Πάντα είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που γίνονται, έτσι και τώρα έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Για τους καινούργιους θα πρέπει να τους βοηθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να προσαρμοστούν άμεσα"

ήταν τα λόγια του "Ζοτς".

"Είναι όλα πολύ όμορφα και εύχομαι να έχουμε πρώτα απ΄ όλα υγεία. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω να παραμείνουμε στην κορυφή" πρόσθεσε ο Άντρια Ζίζιτς.

"Εύχομαι καλή χρονιά και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω μιλήσει με τον Μάικ Μπατίστ, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα για την προετοιμασία η οποία ξέρω ότι είναι σκληρή" συμπλήρωσε ο Κένεντι Ουίνστον.

Τέλος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σημείωσε: "Ξεκινάει πάλι μία χρονιά με διαφορετικά πρόσωπα αλλά ίδιους στόχους. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παραμείνει στην κορυφή".

Μετά την πρώτη συγκέντρωση των παικτών από την οποίοα απουσίασαν οι 5 διεθνείς και ο Μάικ Μπατίστ (αναμένεται στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης), ακολούθησε η πρώτη προπόνηση των παικτών η οποία περιελάμβανε τρέξιμο στο χορτάρι του ΟΑΚΑ χωρίς τον Αλβέρτη που είχε πυρετό.

Το απόγευμα οι "πράσινοι" θα προπονηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις μετέχουν και 6 νεαροί από τους οποίους ο Άρης Ταταρούνης θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας.

Οι άλλοι έφηβοι που θα ακολουθούν το πρόγραμμα είναι οι: Αντώνης Αντωνόπουλος, Βασίλης Δελής, Γιάννης Ντάφλος, Παναγιώτης Τάγαρης και Αλέξανδρος Γιαμτχάνγκεν.











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ