EUROLEAGUE

Ζοτς: "Καλή εμφάνιση ενόψει Ολυμπιακού"

Ζοτς: "Καλή εμφάνιση ενόψει Ολυμπιακού"
Ομπράντοβιτς-Μπατίστ

Καλή εμφάνιση για νίκη επί της Όλντεμπουργκ και θετική ψυχολογία ενόψει Ολυμπιακού ζήτησε ο Ζοτς

" Η Όλντεμπουργκ είναι μια καλή ομάδα και για να είμαι ειλικρινής, εξεπλάγην από την ευρεία σε έκταση ήττα της από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητο και δεν ταιριάζει με την ποιότητά της", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο "Ζοτς".

" Ξέρουν πώς να παίξουν κι εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε την νίκη. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση όχι μόνο για να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα, αλλά και να πάμε με θετική ψυχολογία στον Πειραιά, για την αναμέτρηση του ελληνικού Πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό".

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: " Θεωρητικά η Όλντενμπουργκ είναι μία από τις αδύναμες ομάδες στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχουν ομάδες που πρέπει να υποτιμηθούν σ' αυτή την διοργάνωση".

"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι η Όλντενμπουργκ είχε μερικά καλά παιχνίδια, όπου ''πάλεψε'' μέχρι το τέλος, ενώ συνέτριψε και την Τρίερ στο τελευταίο παιχνίδι της στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Όσο για μας είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους. Προσωπικά αδημονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά φέτος σε αναμέτρηση της Ευρωλίγκα, μετά τον τραυματισμό και την εγχείρηση την οποία είχα υποβληθεί

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ