EUROLEAGUE

Ζοτς: "Κερδίσαμε από την άμυνα"

Ζοτς: "Κερδίσαμε από την άμυνα"
Ομπράντοβιτς

"Κερδίσαμε από την άμυνα μας" τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μπατίστ: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι"

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε γιατί η Παρτιζάν παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα και είχε την συμπαράσταση του κόσμου της που ήταν εκπληκτικός. Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας και στο α΄ μέρος χάσαμε κάποιες μπάλες όμως στην επανάληψη καταφέραμε να βελτιωθούμε στον τομέα αυτό.

Περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ της Παρτιζάν και στο τέλος παίξαμε έξυπνα στην άμυνα τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Μπορεί να μην είμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά πάντα κοιτάμε σε ‘ένα παιχνίδι σε ποιους τομείς θέλουμε βελτίωση και αυτό θα κάνουμε και τώρα"

τόνισε ο "Ζοτς".

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σεβαστήκαμε την Παρτιζάν γιατί ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μία δυνατή διοργάνωση και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Πάντα δουλεύω πάνω στο σουτ και έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου" πρόσθεσε ο Μάικ Μπατίστ.

Από τη μεριά του ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς σχολίασε: "Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και κέρδισε σήμερα δίκαια. Δεν θα μας στοιχίσει αυτή η ήττα γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στους 16".



Τέλος ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατέληξε: "Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη, ο Παναθηναϊκός απέδειξε και σήμερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Καλώ τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν την ερχόμενη εβδομάδα το παρών τους στο γήπεδο στον αγώνα μας εναντίον της Μακάμπι για να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη".




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ