ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Νίκη και καλή εμφάνιση"

Ζοτς: "Νίκη και καλή εμφάνιση"
Ομπράντοβιτς

Ως πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

" Πλησιάζοντας στο τέλος της κανονικής περιόδου, στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις νίκες, με καλές εμφανίσεις. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που προσωπικά θεωρώ ποιοτική και πιστεύω ότι η αποστολή μας στην Ισπανία δεν είναι εύκολη", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

" Στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Πρωτάθλημα Ισπανίας, νίκησαν εκτός έδρα τη Μούρθια, με 23 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν τη θέληση να κερδίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Γι' αυτό προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό και συγκέντρωση. Η Ουνικάχα είναι πολύ έμπειρη ομάδα και σίγουρα, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να νικήσουμε και να διευρύνουμε το σερί μας".

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που αντιμετωπίζει συχνά την Ουνικάχα έδωσε το δικό του στίγμα: " Είμαι συνηθισμένος να αντιμετωπίζω τη Μάλαγα, για έναν απλό λόγο: Τους αντιμετωπίζω τουλάχιστον δύο φορές τη σεζόν, τα τελευταία χρόνια. Το έκανα με την Ταού, με την Παμέσα και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της περιόδου, αλλά παραμένουν πολύ καλοί".

" Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τους δύο ηγέτες σου -εννοώ τους Γκαρμπαχόθα και Μπράουν- αλλά έχουν πολλούς άλλους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Ως παίκτης του Παναθηναϊκού, θέλω να συνεχίσω να νικάω, κάτι που θέλουν και οι συμπαίκτες μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει τα τέλεια παιχνίδια, αλλά ίσως κρατάμε κάτι για τους επόμενους γύρους".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ