ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Παρτίζαν, η ομάδα μου"

Ζοτς: "Παρτίζαν, η ομάδα μου"
Ομπράντοβιτς

Επιθετική άμυνα και συγκέντρωση για 40', ζήτησε ο Ομπράντοβιτς, στο παιχνίδι με την Παρτίζαν

" Είναι πάντα σπουδαίο για μένα να παίζω, εναντίον της Παρτίζαν. Είναι η ομάδα μου. Έπαιξα εκεί για πολλά χρόνια και δούλεψα στη συνέχεια, ως προπονητής. Από τα παιχνίδια που είδα πρόσφατα, μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους. Επίσης, "απέδρασαν" με μία σημαντική νίκη, την περασμένη εβδομάδα, στη Λιουμπλιάνα", είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

" Πρέπει να έχουμε υψηλό δείκτη συγκέντρωσης και να παίξουμε πειθετική άμυνα, αν θέλουμε να πάρουμε την έκτη συνεχόμενη νίκη μας. Η Παρτιζάν έχει έμπειρους παίκτες, όπως ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ και ο Βοντίγκο Κάμινγκς. Έχει ακόμα και αρκετούς νέους και πολύ ταλαντούχους. Έτσι δεν έχουμε να σταματήσουμε έναν μόνο παίκτη, αλλά μία ολόκληρη ομάδα".

Τομάσεβιτς: " Να τους "κόψουμε" από την αρχή"

Για το παιχνίδι μίλησε ακόμα ένας παίκτης, που έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές με τη φανέλα της Παρτιζάν, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς: " Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, που παίζει σε ΄καυτή ατμόσφαιρα, κάτι που βοηθάει πάντα την Παρτιζάν".

" Σκοπός μας είναι να μην τους επιστρέψουμε να σημειώσουν εύκολους πόντους, στην αρχή του παιχνιδιού. Αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν άνετα, ειδικά τώρα που ταπηγαίνουν καλά στην έδρα τους. Φυσικά, θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο παιχνίδι, αν αυτοί βρουν τον επιθετικό ρυθμό τους".

" Προσωπικά, νιώθω πολύ όμορφα γιατί επιστρέφω στο Βελιγράδι. Είναι η πόλη μου και έχω πολλούς φίλους και αναμνήσεις από τα χρόνια μου στην Παρτιζάν. Κατά συνέπεια, είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ